Wat een verrassing was dat zaterdag. Ik had die dag afgesproken met mijn moeder, ze kwam helpen met schoonmaken (of eigenlijk zat ik er gewoon bij en deed ik dingen die zittend konden). De keuken en de ramen zijn weer helemaal schoon. Daarna gingen we nog even naar de stoffenwinkel, stofjes uitzoeken voor een boxzak. Er waren echt super leuke stofjes en dus heb ik ook nog een stof uitgezocht voor een dekentje in de wandelwagen. Maar toen kwam de echte verrassing pas.

M. was die middag naar zijn werk gegaan. Niet vreemd, hij had een avonddienst. Gewoon weg in zijn kleren en met avondeten mee. Ik zou bij mijn ouders eten met Luca. Ik vond het wat vreemd dat dingen die ik wilde niet konden, maar ach. Wat m’n moeder zei was best waar, veel lopen is niet echt meer goed voor die grote buik van mij. Dus dacht ik er niet verder aan.

We kwamen de straat in rijden bij mijn ouders en de auto van mijn zusje stond er ook. Dat kan best, ze is wel vaker bij mijn ouders ook. Toen stond er een auto die verdacht veel op die van ons leek. En daarvoor stond een auto die verdacht veel op die van mijn schoonvader leek. Maar dat kon natuurlijk niet, want ml was aan het werk en mijn schoonvader was nog op vakantie. Toen keek ik naar binnen en zag ik mijn zwager en schoonzusje zitten. Oke, daar klopt ergens iets niet. Wat doen die bij mijn ouders?

Jullie weten misschien nog wel dat ik helemaal niet subtiel een hint had geplaatst in mijn artikel over babyshowers. Die hint hebben ze duidelijk opgevangen. De kamer zat vol met familie en een vriendinnetje, lekkere hapjes en ze hadden wat leuks bedacht om te doen. Zelfs de oma’s waren er, hoe leuk is dat! Een aantal vriendinnen konden niet helaas, maar het was echt super leuk. Oma vroeg zich alleen af waarom er een feestje was, aangezien ik al het sjouwwerk deed voor de baby. Oma is niet zo goed in Engels en zie het dan maar eens uit te leggen. Dan krijg je toch grappige dingen.

Ik heb nog geen foto’s helaas, maar zal jullie deze laten zien als ik ze heb. Dan zal ik ook vertellen wat we deze dag gedaan hebben. Bij deze wil ik graag nog mijn zusje en schoonzusje bedanken voor het organiseren ervan. Ik wist helemaal niets en had ook echt niets door. Super leuk!

Hebben jullie een babyshower gehad? Hadden jullie het door of niet?


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: