Ook wij hebben afgelopen week genoten van het mooie weer. Daarbij heb ik vooral ook weinig foto’s gemaakt. En de meeste foto’s heb je al voorbij zien komen op instagram (of bij andere, want iedereen maakt dezelfde foto’s deze dagen). Dus ik dacht, ik maak gewoon een plog van afgelopen zaterdag toen ik naar de Nederland Zingt Dag ben geweest. Kijk en lees mee hoe ik het die dag vond.

Als eerste, het is de laatste dag dat je mee kunt doen met de winactie om kaarten voor legoland in Oberhausen te winnen. Doe jij al mee?

Nederland Zingt ik ga vroeg op pad

Het is 7.50 als ik de deur uit stap. Geen jas want het beloofd een warme dag te worden. Dat zal ik binnen niet merken, maar als ik buiten kom wel. Dus dan gaan we niet extra sjouwen. Nederland Zingt met de trein mee

Met de trein gaan we naar Utrecht. Ik ga trouwens met mijn ouders, al staan ze niet op de foto haha. We kregen in de bus die treinvoordeel kaarten, daarbij zat ook een omzet kaart naar 1e klas bij. Die hebben we mooi gebruikt. Ideaal.Nederland Zingt het wordt druk

Het wordt druk in de jaarbeurs! Er zou zo’n 10.000 man en vrouw geweest zijn. Erg veel dus.Nederland Zingt bewegen in de lucht

Mooi in de lucht bewegen bij de opening. Toch lijkt me dat ook wel eng hoor, je zult maar vallen. Nederland Zingt zandtovenares was er ook

Ook de zandtovenares was aanwezig. Volgens mijn achterbuurvrouw is dit de dochter van de zandtovenaar. Ik heb geen idee wie ze is, maar ze maakte prachtige dingen.Nederland Zingt zanger was instant vrolijk

Kennen jullie deze man? Ik niet verder, maar hij keek zo vrolijk bij alle nummers! Echt een instand blij persoon volgensmij. Super leuk om te zien.

Er was een prachtige getuigenis van Lydia. Deze kun je hier bekijken. En luister dan ook naar haar lied dat ze zong. Prachtig! Het lied begin bij 6.40 minuten.Nederland Zingt kinderkoor de jongeluitjes doet ook mee

Na de pauze kwamen de kinderen te voorschijn. Kinderkoor de jongeluitjes was ook aanwezig. Nederland Zingt Marcel Zimmer zingt met de kinderen

Samen met Marcel Zimmer zongen zij een aantal nummer. Super leuk vind ik dat altijd. Nederland Zingt goede zanger tussen publiek

Deze man kan ook zo goed zingen. En hij liep een rondje tussen het publiek door. Leuk!

 

Vind je dit ook wat weinig foto’s voor een hele dag? Nou, dat kwam omdat er veel gepraat werd. En met veel bedoel ik echt te veel. Naar een Nederland Zingt dag kom ik om te zingen, niet om te praten of luisteren. En de achterbuurvrouw vond bijkletsen met haar buurvrouw belangrijker dan luisteren. Ook een hoog irritatiefactor. Doe dat in de pauze of ga op een terras zitten.

Nederland Zingt samen eten

Dat terras deden we niet helemaal, maar we gingen wel lekker uit eten. Jammie! Ik ben nou 3 jaar geweest en elke keer gaan we lekker eten. Een fijne afsluiting en daardoor is het ook minder druk in de trein terug. Nederland Zingt Luca en Nola auto dierentuin

Opa hield me goed op de hoogte hoe het met de kinderen gingen. Zij zaten in de auto bij de dierentuin. Ze kwamen speciaal voor de bamboo Bill show, maar deze was er niet op zaterdag. Terwijl op de site stond van wel. Zo jammer!Nederland Zingt Luca en Nola op de krokodil

Dan maar veel foto’s maken. Ook even bij de krokodil op de rug.Nederland Zingt Luca en Nola in de dierentuin

En nog even bij de mooi bloemen. Wat worden ze groot hé!Nederland Zingt Luca en Nola badje in de tuin

Bij opa thuis nog even lekker in het badje. Het is meer dan warm genoeg daarvoor. Nederland Zingt Zoë komt op bezoek bij Luca en Nola

En als verrassing kwam nichtje Zoë ook nog even langs met haar papa. Super gezellig heb ik gehoord.

We hebben allemaal een leuke dag gehad zoals je kunt zien. Hopelijk volgend jaar iets minder gepraat bij de Nederland Zingt dag. Maar kleine verbeterpunten hou je toch. Wat hebben jullie dit weekend gedaan?

1 thought on “Plog en review Nederland Zingt Dag

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: