Je kent het vast wel, je loopt naar binnen voor wasmiddel en komt met een tas vol naar buiten. Het gaat natuurlijk over de action. En dan was ik deze keer niet eens bij de DIY spullen geweest, anders was het vast nog meer geworden. Maar het waren wel erg leuke dingen dus die laat ik jullie graag zien. Het meeste heeft dit keer met buiten of schoonmaken te maken. Een echte lenteshoplog dus.

Schoonmaken met de action lenteshoplog

Eigenlijk heb ik een hekel aan schoonmaken. Ik doe alles liever dan dan. Behalve spullen kopen om te schoonmaken. Om dat wat makkelijker en/of leuker te maken. Dat vind ik altijd wel leuk, een goed excuus om die leuke winkel weer eens binnen te gaan.

lenteshoplog huishoudelijke spullen

Mijn wasmiddel voor kleur was bijna op dus die wilde ik gaan halen. Deze sunil kost 2.89 euro.
Ook de schoonmaakspullen voor de wc waren op. Bij de AH kon ik de basic wcreiniger niet meer vinden, dus nam ik deze mee. Hij kost bij de action 0.87 euro. Deze wcblokjes wilde ik ook eens proberen. Ze kosten 0.69 euro.
De shampoo voor Luca is bijna op. Ik wilde eigenlijk een kinderflacon die je als puzzel in elkaar kon zetten, maar die waren op. Dus nam ik deze babyshampoo mee voor 1.49 euro.
Ook voor Luca, ronde opzetborsteltjes. Ik kon geen leuke disneyborsteltjes vinden dus nam ik deze voor hem mee. We hebben zelf wat grotere. Deze waren 2.99 euro voor 8 stuks.

Lees hier over de action bullet journal

Tandenpoetsen

lenteshoplog tandenpoetsen

Heel belangrijk voor kinderen, tandenpoetsen. Helaas vind Nola het echt verschrikkelijk. Ze was heel blij toen ze deze nieuwe tandenborstels en de nieuwe tandpasta zag. Helaas heeft het niet geholpen om het tandenpoetsen leuker te maken. De tandpasta kost 0.85 euro voor 50 ml. De tandenborstels waren 0.35 euro en zijn voor kinderen van 2 tot 7 jaar.

Naar buiten in de lente

lenteshoplog wasknijpers en mandje

Lees hier wat ik het meeste haal bij de action

In de lente gaat de was vaak weer naar buiten om te drogen. We hebben een droogmolen beneden staan, maar de wasknijpers moest ik altijd van boven mee nemen. Zo onhandig. Dus kocht ik deze wasknijpers met mandje. Kan dit mooi boven staan en de plastic knijpers die we al hadden naar buiten. Scheelt weer meenemen steeds. De wasknijpers zijn 0.85 per 48 stuks, ik kocht 2 pakjes. Het wasknijpersmandje is 0.99 euro.

lenteshoplog picknick kleed en drinkkan

Ik wil ook graag eens picknicken met de kinderen. We hebben geen picknickkleed en bij de andere winkels vond ik hem steeds zo duur. Deze lagen nu bij ons bij de action in verschillende designs. Het heet een fleece plaid en kost 4.89 euro. We kunnen deze deken ook gebruiken in de bolderkar dus hij heeft twee functies voor ons. Ook ben ik opzoek naar een makkelijke manier om drinken mee naar buiten te nemen en koud te houden. Ik kwam deze kan tegen met koelelement (die ik nog wel even moet vullen en bevriezen). Hij was 2.29 euro en er kan 2.3 liter in.

lenteshoplog buiten spelen met kegelen en stoepkrijt

Hier waren de kinderen blij mee. Een lenteshoplog kan niet zonder buitenspeelgoed. De kinderen wilden beide graag een bowlingset voor buiten. Ik besloot hem nu gewoon mee te nemen. Wel de prinsessen variant. Er was ook nog een spiderman en cars set, maar we hebben veel al in jongensuitvoering. Nu eens meisjes. Hij kost 4.99 euro en de kinderen vinden hem echt geweldig. Al gebruiken ze hem niet direct om te bowlen haha. Ik kwam er ook achter dat de stoepkrijt bijna op was dus nam ik 2 pakjes mee voor 0.25 per stuk.

Ik was totaal 25.84 euro kwijt. Voor mijn doen echt best wel veel. Maar veel hadden we nodig of kon ik gewoon niet laten liggen. Hebben jullie al aankopen gedaan voor de lente?

lenteshoplog met spullen van de action

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: