Nola kwijlt en spuugt echt bij het leven. Ook nog uren na haar voeding dus haar kleertjes werden vaak erg nat. Niet zo charming en al helemaal niet fijn natuurlijk. Toen ik de mogelijkheid kreeg om de neckerchew te reviewen besloot ik dat te doen. Ze beloven heel veel, maar maken ze dat ook waar? Je leest het hier!

Neckerchew, wat beloven ze?
Het is een soort slab inclusief bijtring voor de baby’s die al tandjes krijgen. Het is trendy en geruststellend, super absorberend en je kunt ze aan beide zijden dragen. Daarnaast is hij hygienisch met zuigen en bijten. Wel waarschuwen ze dat je je kindje niet alleen moet laten en je altijd moet controleren op beschadigingen voor je het gaat gebruiken.

Wie is de tester?
Logischerwijs test Nola dit product. Zij is nu 4 maanden en stopt al veel in haar mondje. Daarnaast kwijlt ze ook heel veel, zoals ik al aangaf. Ik was heel benieuwd of dit product haar kleding een beetje droog zou houden en of zij het prettig zou vinden. Daarnaast is het leuk dat er een bijtspeeltje aan vast zit, zo kan ze direct ergens op sabbelen. Nola kan het nog niet goed zelf in haar mond stoppen, maar als wij het in haar mond deden dan sabbelde ze er op los.

Nola is nog niet zo oud, het slabje heeft 2 knoopjes dus is lang draagbaar dacht ik. Niets blijkt minder waar, want Nola zit met haar 3 maanden al op gaatje 2. Dat kan komen omdat ze ligt en ik hem dan niet goed om krijg op gaatje 1. Ik wil namelijk dat het wel comfortabel is voor haar, maar dat is wel erg jammer. Gaatje 1 hebben wij dus (nog) niet kunnen gebruiken. Wie weet kan dat als zij goed rechtop kan zitten.

De neckerchew bij Nola. Ze had er net op zitten kauwen.


Werkt het?
Het belangrijkste is denk ik, werkt het slabbetje om haar shirtjes droog te houden? Ja! Haar kleertjes waren nog droog en het slabbetje erg vochtig. Het werkt dus uitstekend. Super fijn om zo haar kleertjes wat droog te kunnen houden en direct een speeltje bij de hand te hebben. Hoe ouder ze wordt hoe meer plezier we hier van gaan hebben denk ik. Ze kan straks zelf het bijtstukje in haar mond doen en dan daar lekker op kauwen. Fijn bij doorkomende tandjes.

Het oog wil ook wat
Ik heb al meerdere slabbetjes gezien en ook wel mee in mijn handen gestaan. Toch heb ik ze nooit meegenomen. Ze ogen nogal dun en zijn vaak niet zo mooi. Deze is aan 2 kanten te dragen (al vind ik het vastmaken met de roze kant omhoog niet zo prettig. Ik gebruik daarom vaak de bloemzijde) en ook erg mooi. De kleur blijft tot nu toe ook erg mooi, ondanks dat deze veel nat wordt. Deze zou ik zeker aanbevelen bij kindjes die veel kwijlen. Daarbij kan hij ook in de was, super fijn en schoon! 


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: