Een aantal weken maanden terug heb ik bij de zeeman rompertjes voor Luca gehaald. Deze rompertjes zijn echt super leuk, dat vind ik ook echt nog steeds. Met sterretjes en andere versiersels. Ik heb er toen een aantal gehaald en deze zijn we gaan gebruiken. Hieronder kun je lezen wat mijn mening is over deze rompertjes.

Vormgeving en prijs
Super, super en nog eens super. Je hebt verschillende printjes en prijsklassen. De gewone witte zijn super goedkoop (van 0,99 tot 1,99 per stuk), met een printje (2,49 per stuk) en je hebt ze ook van disney (cars, voor 3,49 per stuk). Voor de prijs hoef je het dus niet te laten, bij de hema zijn de leuke print rompertjes al snel 5 euro. De maten zijn goed, 74/80 is ook echt die maat, als wordt hij iets aan de kleine kant als je naar kleertjes maatje 80 gaat. Dit komt door de grotere luier (denk ik), want deze tijd zijn wij ook van maat 4+ naar maat 5 qua luier gegaan (kruidvat merk).


Gebruiksgemak
Het aantrekken gaat prima. Al is het wat ik zei, aan het einde van de maat (dus kleren al maat 80) wat aan de kleine kant met een grotere luier). Het is helemaal niet elastisch en best wel stug. Vind ik eigenlijk wel jammer. We hebben rompertjes bij de wibra gehaald die heel elastisch zijn. Dat is eigenlijk nog makkelijker om aan te trekken. 

Kwaliteit
Voor deze prijs mag je misschien niet veel verwachten, maar ik vond de kwaliteit na een aantal malen gebruik en gewassen te hebben toch echt niet goed meer. En dan heb ik het eigenlijk over de drukknoopjes onderaan. Deze willen niet goed meer sluiten en gaan heel vaak open. Daar is een rompertje niet voor bedoeld en ook zeer onhandig. Gister liep ik met Luca in de speeltuin en was zijn rompertje losgegaan. Dan zit hij daar met een half blote buik als je hem optilt (kleding gaat dan wat omhoog). Dat vind ik niet prettig. Ik ga de rompertjes nu dan ook niet meer gebruiken. Al eerder heb ik het rompertje van cars terug gebracht omdat ik daar hetzelfde mee had. Toen dacht ik nog dat het alleen om die ging, maar nu is het uiteindelijke bij alle rompertjes. Dat vind ik erg jammer.


Oordeel

Wil je leuke rompertjes met een printje die je bij meer kinderen kunt gebruiken zou ik die van de zeeman niet aanraden. Eigenlijk, helemaal maar gewoon niet. Want als je kindje wat langer in 1 maat blijft ‘hangen’ kun je ze aan het einde niet goed gebruiken omdat de drukknoopjes steeds open gaan. Dus ik heb helaas mijn mening moeten herzien. Ik heb nog wel de witte rompertjes gekocht om te kijken of het met deze ook zo is. Deze waren 0,99 euro, dus daar kun je het niet voor laten. Ik ben benieuwd of deze me gaan verbazen. 

Wat vinden jullie leuke en fijne rompertjes? Waar koop jij ze? Ik lees het graag in de comments onder het artikel.

Liefs,

M

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: