Gister vertelde ik al dat ik een mooie tekening van Luca had gehad. Deze wil ik graag met jullie delen. Er staan ook 2 foto’s op van Luca die de tekening maakt en vasthoudt. Omdat we hem niet vol in beeld willen hebben, heb ik zijn hoofd even weggehaald. Dan weten jullie wat de zwarte rondjes op de tekening zijn. Voor nu, geniet van onze Rembrandt in de dop!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: