Volgens mij herkent iedere mama (en papa natuurlijk) het wel, je kindje heeft weer eens een vieze mond of vieze plakhandjes. Wassen onder de kraan is nogal een gedoe met zo’n kleintje. Daarom hebben ze, denk ik, ook de snoetpoetsdoekjes uitgevonden. Maar er zijn zo veel verschillende soorten, welke is nou het fijnst? Ik heb er 3 voor jullie geprobeerd en laat je hier weten wat ik er van vind. 


Er zijn 4 punten waar ik de doekjes op beoordeeld heb. De handigheid van de verpakking, ik moet makkelijk en snel een doekje kunnen pakken. De geur van de doekjes, ik wil niet dat mijn zoontje met een stinkmond rondloopt. De hoeveelheid aan doekjes die er in de verpakking zitten (bij billendoekjes is dit nog wel eens verschillend). De prijs van de doekjes, ik betaal graag niet te veel (het leven met een kindje is al duur genoeg natuurlijk), maar wil wel graag goede kwaliteit (daar wil ik dan ook wel iets meer voor betalen).

Ik heb de snoetpoetsdoekjes van de kruidvat en 2 verschillende van de action gebruikt. Die van de action kwam ik achter toen ik een shoplog van Moonoloog keek. Toen ik de prijs hoorde moest ik deze even proberen. Zou goedkoop duurkoop zijn?

Deze doekjes kun je kopen bij de Action voor 0,59 euro (dacht ik)
Geur: Vies. Kan het niet beschrijven, maar ik vind het stinken.
Verpakking: Goed te doen, maar soms wat onhandig met het plakkertje.
Aantal: in deze verpakking zitten 40 doekjes.
Prijs: de goedkoopste die ik kon vinden.

Deze doekjes kun je bij de Action kopen voor 0,69 euro dacht ik.
Geur: niet heel lekker, maar ook niet vies gelukkig.
Verpakking: handig, lijkt op zo’n bakje voor billendoekjes. Makkelijk
te openen en te sluiten.
Aantal: deze verpakking bevat 40 doekjes.
Prijs: goede prijs, de op 1 na goedkoopste.

Deze doekjes kun je bij de kruidvat kopen. Ik kocht ze altijd in de aanbieding
6 pakjes voor 4,99 euro.
Geur: heerlijk zoet en fris. Echt heel lekker vind ik deze.
Verpakking: Goed te doen, maar soms wat onhandig met het plakkertje.
Aantal: deze verpakking bevat 40 doekjes.
Prijs: Deze is met 1 euro de duurste die ik kon vinden. En dit was
ook nog eens in de aanbieding.

Conclusie
Voor mij staan de doekjes van Teddy Care echt op 1. Een hele goede prijs met een geur aan de doekjes die goed te doen is. Ik vind de doekjes van de Kruidvat het allerlekkerste ruiken, maar deze zijn een stuk duurder. Omdat wij toch op de kleintjes letten ga ik nu over op de Teddy Care doekjes die wel een stuk goedkoper zijn. Het aantal doekjes is overal hetzelfde, dus dat is makkelijk vergelijken. De Neh Neh doekjes raad ik zelf niet aan, ik gebruik ze hier om de inkt van mijn stempels af te halen (wat echt heel goed werkt). 

Welke snoetpoetsdoekjes gebruiken jullie? Of gebruik je die liever niet? Laat het weten in een reactie, ik ben benieuwd!

Liefs,
M. 


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: