-door Ilona-
Alweer 2 weken voorbij. Het gaat echt allemaal sneller dan ik verwacht. Charlotte is inmiddels nu 9 weken en ze woog afgelopen week 3778 gram! Ze weegt dus al bijna het dubbele van haar geboortegewicht. De dame op het consultatiebureau grapte toen nog; sommige kindjes worden met dit gewicht geboren. Oei, ja dat klopt. Die zijn zo zwaar bij geboorte. Maar daarom vind ik het eigenlijk dubbel zo goed van haar dat zij al zoveel weegt! Hebben we inmiddels een fijn ritme gevonden? Is het nog steeds een chaos? Je leest het vandaag.

Charlotte en Christiaan krijgen hun ritme

En ze doet het steeds beter, door de tips van de fysio en het hele arsenaal aan medicatie wat ze krijgt, is ze steeds rustiger. Ze begint te lachen en maakt voorzichtig aan al geluidjes. Christiaan doet het ook steeds beter. De nachten zijn voor hem rustiger en ook lijkt hij beter te gaan eten. In overleg met de diëtiste heeft hij een vrij strak eetschema en moeten wij echt ons houden aan dat schema. Dat betekend weinig tussendoortjes, geen keuzes geven, gewoon het eten voorschotelen en wat hij eet dat eet hij.  Geen frustraties en geen onderhandelen. Tot nu toe lijkt het dus te werken!

Een echt gezamenlijk ritme?

Hebben we al een ritme? Nee, maar het is een georganiseerde chaos. Christiaan heeft een ritme, Charlotte heeft een ritme, mn man heeft een ritme en ik vaar er eigenlijk tussendoor.
Ik hoop, nu het weer de goede kant op gaat, snel weer boven te slapen. Ieder in zn eigen bed.

Leuke vooruitzichten

Wel hebben we nu een paar leuke dingen in het vooruitzicht. Dit weekend zijn de vestingdagen bij ons, en omdat daar een grote verzameling van auto’s, vrachtauto’s, oude brommers en stoomtreinen staan, zal Christiaan zn ogen uitkijken! Dat weekend erop gaan we even een beetje op vakantie. Soort van dan. We gaan van vrijdag tot en met zondag naar een plaats bij Rhenen om gezellig met mijn ouders naar de dierentuin te gaan. Maar ook hebben we het plan om in November een weekendje voor onszelf te doen, even geen kinderen en heerlijk sightseeing doen in de stad waar we beide zo van houden: London.

Deze maand geen afspraken meer bij artsen of iets dergelijks, dus de rust keert weer wat toe.
Hopelijk is dat een trend die door gaat zetten! Tot over 2 weken lieve mensen.

liefs IlonaDe foto is gemaakt door Ilona en met haar toestemming geplaatst.

1 thought on “Ilona: ritme, we vonden iets maar toch ook niet

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: