Je zou het aan de hand van het weer niet zeggen, maar het is lente en het wordt zomer. De tijd om er weer lekker op uit te gaan met de kinderen. Naar de dierentuin, kinderboerderij of een speeltuin om de hoek. Het is altijd prettig om wat te drinken en eten mee te hebben. Wij nemen naar de dierentuin ook ons eigen brood en wat lekkers mee. Zo kunnen we een gezellig dagje uit en toch wat geld besparen.

De spullen meenemen
Al snel het je een horde aan spullen die je mee wilt nemen. Denk aan brood, koek, snoep. Melk en een fruithapje voor Nola. Wat drinken voor ons allemaal. Soms is het ook fijn om een kleed bij je te hebben zodat je lekker kunt picknicken op een grasveldje. Heerlijk samen zitten en eten in de zon (denk aan insmeren!). Dan is het ook prettig om wat extra kleding mee te hebben. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Voor Nola is de draagzak ook een uitkomst dus die gaat ook mee. Maar hoe ga je dat alles weer meenemen? Ik vind het maar een gedoe om met veel tassen te sjouwen.

Grote shopper en koeltas
Bij de webshop Outside-wishes kun je hele leuk big shoppers bestellen met bijpassende lunchtas, lunchtrommel, waterfles en meer. De big shoppers kun je in 25 verschillende prints bestellen en ze kosten 6,95 euro. De big shopper kun je met een rist sluiten, zo kun je makkelijk alles vervoeren zonder bang te zijn dat er iets uitvalt. Het lunchtasje kun je in 32 verschillende prints bestellen. Er past een bak met druiven uit de supermarkt is en 4 boterhammen. Zo kun je aardig wat meenemen en koel houden. Er zitten dan geen koelelementen in, houdt daar wel rekening mee. Met koelelementen past er dus wat minder in.

Big, bigger, biggest
Sinds we geen plasticzakjes meer krijgen heb ik vaak wel een shopper op zak. Handig om je spullen mee te nemen. Deze big shopper is echt heel erg big. Ik heb hem eens meegenomen toen ik samen met de kinderen bij mijn ouders ging slapen. Er zater toen spullen voor mij, Luca en Nola in en nog was er ruimte over. Ook hebben de kinderen deze tas meegenomen toen ze 4 nachten bij opa gingen slapen. Dan heb je aardig wat spullen nodig met een peuter en een baby en toch paste het allemaal in die ene tas.

Samen met Luca ben ik ook naar een speeltuin hier verderop geweest. Nola lag lekker in de wagen te slapen. Wij hadden wat drinken en een kleedje mee genomen. Luca z’n drinken bleef lekker koel in het tasje (mijn fles was daar wat te groot voor helaas) en door het kleed konden we lekker samen zitten in het zonnetje. Heerlijk even genieten samen en we hoefden voor het drinken niet naar huis. Alles kon gewoon mee in de tas, aan ruimte geen gebrek. Denk ook even aan zwemmen en alle spullen die je in 4 verschillende tassen propt om het maar mee te nemen, dat hoeft nu niet meer. In deze tas past het allemaal!

Aanrader
Super leuke tas en lunchtasje. We kozen voor roodkapje, kunnen we ook nog samen een liedje zingen en alle dieren en bomen op de tas zoeken. Luca vind het prachtig. Kwaliteit is super goed. Nog geen scheurtje of iets te zien en hij is al heel vaak gebruikt. Het handvat houdt het ook heel goed, ook met een volle tas voor 4 dagen logeren, gaf hij geen krimp. Hij is niet duur, dus een hele goed prijs/kwaliteit verhouding vind ik zelf. Ben jij benieuwd naar de andere prints? Neem dan snel eens een kijkje!

Hebben jullie ook altijd veel tassen mee als je lang op pad gaat? 

1 thought on “Samen erop uit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: