De lente komt er weer aan en de vrolijke kleurtjes komen weer de winkel in. Dat was een goed startpunt voor een hele leuke samenwerking met Shoeby Ede Stadspoort. Samen met de eigenaresse heb ik in de winkel een aantal mooie setjes gefotografeerd. Ook een setje met kinderkleding. Deze week al weer het laatste artikel hierover. Nog een keer laat ik jullie een leuk setje zien. Bij shoeby kun je ook beauty producten kopen. Ik heb daar een review over geschreven.
Weet je niet zo goed wat je aan moet trekken of kun je niet een goede top vinden bij die ene broek. Vraag het aan het personeel. Zij kunnen je echt heel goed helpen. Ik kom er zelf met enige regelmaat en wordt altijd goed geholpen. Mijn kerstjurkje heb ik daar ook vandaag gehaald op een VIP avond. Er is ook nog een mogelijkheid voor het vieren van je feestje, voor de kinderen. Vraag naar de mogelijkheden in de winkel. Het is echt super leuk en je krijgt echt leuk advies. Niet opdringerig, maar echt advies. Dat mis ik soms nog wel eens bij winkels. Heb je het eerste, tweede of derde artikel gemist? Klik dan hier, hier of hier


In de andere artikelen staat kleding voor je dochtertje. Deze week toch ook nog een leuk setje voor een zoontje. Ik zie vaak heel veel leuke kleding voor meisjes, maar jongens moet je echt wat beter voor zoeken. Hebben jullie daar ook last van? Hebben jullie nog tips waar ze veel leuke jongenskleding hebben, naast shoeby?

Liefs,
Minke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: