Vandaag in de happy moments heb ik een plog voor jullie. Ik neem jullie mee op zondag 15 februari. We hebben het rustig aan gedaan die dag. Normaal gaan we naar de kerk, maar Luca was erg aan het hoesten en had steeds een loopneus. Hij houdt er niet van als iemand aan zijn gezicht komt, dus leek het me handiger om dat zelf te doen en dus thuis te blijven. ’s avonds ging ik wel een avondje uit met mijn schoonzusje. Kijken jullie mee?

Luca was vroeg wakker en mama was nog moe.
Dan blijven we nog lekker even op bed liggen.

Omdat we niet naar de kerk gaan hebben we
veel tijd ‘over’. Ik bak eierkoeken om die
avond mee te nemen als ik weg ga.

Ik keek naar buiten en zag dat het super mooi weer was.
In de ochtend nog wel koud, maar ’s middags kunnen we
prima naar buiten als het zo blijft.

Luca spam! Luca ging lekker in zijn stoel
een boekje lezen…

wat puzzelen….

en lekker drinken. Zelf uit zijn tuitbeker.
Hij moest heel hard lachen omdat hij
ging ‘poseren’.

Ik besloot nog wat extra eierkoeken te maken.
Luca kwam toen lekker in de keuken zitten lezen.

Als Luca gaat slapen ga ik lekker even bloggen.

Maar Luca besloot dat een kort slaapje wel
genoeg was, dus gaan we samen mega
Mindy kijken.

Als papa thuis komt gaan de mannen even
buiten spelen en kan mama zich even omkleden.
Dit is het geworden

.

In de trein naar Utrecht voor de musical
Moeder ik wil bij de revue.

Op het station in Utrecht komen we deze tegen. Had ik
nog nooit gezien. Later zagen we ook echt iemand gebruik
maken van deze automaat.

Oeps, geen foto van mijn eten.
We aten lekker bij de Mac. En dit wat
mijn toetje.

Daar zijn we dan. Het was echt een hele leuke
avond. Een hele vrolijke musical.
Ik kijk de serie op tv niet, maar dat is ook
echt niet nodig.

Ik heb na de musical geen foto meer gemaakt. We waren het best wel zat en zijn snel naar de trein gegaan om naar huis te gaan. Om 11 uur was ik thuis en ging lekker slapen. De volgende morgen zou Luca weer vroeg wakker worden dus ik had mijn slaap wel even nodig. 

Gaan jullie vaak naar musicals? Lijkt jullie deze musical leuk?

Liefs,
Minke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: