Als blogger is het eigenlijk onmogelijk om geen andere blogs te volgen. Ieder heeft zo zijn voorkeur. Het lijkt me leuk om een aantal van mijn favoriete bloggers te delen met jullie. Nu vinden jullie het vast niet gek dat ik heel veel mamablogs volg op internet. In dit rijtje mogen deze dan ook zeker niet ontbreken. Maar ik hou ook erg van koken, dus dat vind je ook terug in dit rijtje. Kijken jullie snel mee? Oh ja, het is een willekeurige volgorde :).


Geertje blogt op lifesabout over haar leven. Ze heeft een prachtig dochtertje, Sarah, en een lieve man. Ze blogt over haar leven als moeder en leuke hebbedingetjes die je graag ook wilt hebben. Daarnaast is ze ook hartpatiënt waar ze over blogt. De recepten die ze deelt zijn dan ook zoutarm en dat is voor hartpatiënten heel fijn. Het ziet er altijd erg lekker uit! Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

Linda blogt op mamaliefde. Ze heeft een leuke, eigenwijze peuterdochter en een schat van een dreumesboy. Ik vind haar DIY blogs altijd erg leuk en ze inspireert me ook leuke dingen te gaan maken met Luca. Het is een, zoals ze zelf schrijft, 100% mamablog. Dat vind ik zelf erg leuk. Recepten, kleertjes speelgoed. Alles is geschikt voor kids. Neem daar ook echt eens een kijkje als je dat leuk vind.

Nicole blogt op meisje-eigenwijsje. Ik vind haar een hele sterke vrouw. Ze is moeder van een mooi meisje met een mooie naam, Fay. Wat ik ook erg leuk vind is onze voorkeur voor dezelfde voetbalclub. Ben nog geen vrouw tegen gekomen waarbij ik dat herkende. Ze is begonnen met haar blog tijdens haar zwangerschap die niet zo lekker liep. Daar schrijft ze nog steeds openhartig over. Daarnaast vind je er artikelen over haar dochtertje, fotografie (ze maakt hele mooie foto’s!) en nog veel meer. Zoals ze zelf schrijft, pak een kop koffie (of thee, ik lus zelf geen koffie) en ga mee in haar wereld.

Ik heb nog meer bloggers die ik regelmatig bezoek, maar voor vandaag laat ik het bij deze 3. Ook vind ik het altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken. Daarom de vraag aan jullie, spam je blog! Misschien kun je kort vertellen waar je over schrijft en natuurlijk je link achter laten. Lijkt me leuk om te kijken op jullie blogs.

Liefs,
Minke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: