De meeste vrouwen houden wel van shoppen. Zelf vind ik winkelen ook erg leuk. Ik kijk ook altijd even op de kinderafdeling. Voor mijn zoontje, maar soms loop ik ook even langs de meisjeskleding. Die zijn altijd zo leuk! We hebben zelf natuurlijk geen dochtertje, dus ik kan het altijd mooi laten hangen. Heel fijn voor de portemonnee. Gelukkig hebben ze voor jongens ook heel veel kleding.

De lente komt er weer aan en de vrolijke kleurtjes komen weer de winkel in. Dat was een goed startpunt voor een hele leuke samenwerking met Shoeby Ede Stadspoort. Samen met de eigenaresse heb ik in de winkel een aantal mooie setjes gefotografeerd. Ook een setje met kinderkleding. Deze wil ik graag de komende weken met jullie delen. Op donderdag kun je dus inspiratie vinden voor nieuwe kleding voor jezelf of je kindje. En wat nog mooier is, deze en komende week is de 2e broek voor de halve prijs. De goedkoopste krijg je voor de helft en je kunt mixen, dus een broek voor jou en een broek voor je kindje. 

Weet je niet zo goed wat je aan moet trekken of kun je niet een goede top vinden bij die ene broek. Vraag het aan het personeel. Zij kunnen je echt heel goed helpen. Ik kom er zelf met enige regelmaat en wordt altijd goed geholpen. Mijn kerstjurkje heb ik daar ook vandaag gehaald op een VIP avond. Er is ook nog een mogelijkheid voor het vieren van je feestje, voor de kinderen. Vraag naar de mogelijkheden in de winkel. Het is echt super leuk en je krijgt echt leuk advies. Niet opdringerig, maar echt advies. Dat mis ik soms nog wel eens bij winkels. Nu weer genoeg gepraat, kijken jullie mee naar de eerste inspiratie?

Ook heel erg fijn als je kleding niet
heel erg seizoen gebonden is.
Dat wil shoeby met haar
wear now, wear later campagne bereiken.
De kleding is lekker tijdloos.

Deze mooie schoenen passen heel goed bij het setje hierboven.
Goed af te wisselen als je eens met je man een avond uit gaat
of juist een dag met de kinderen op stap.

Hoe schattig is dit setje?
Loop ook zeker even binnen voor de jongens
collectie, die is ook erg leuk!

Komen jullie vaak bij de shoeby? 

Liefs,
M.

Dit is in samenwerking met Shoeby Ede Stadspoort gemaakt. Niet alle items zijn in alle filialen verkrijgbaar. Je kunt ook kijken op de website van shoeby.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: