Het is weer woensdag, dus tijd voor mijn happy moments van afgelopen week. Ik besloot het een keer iets anders te doen in dit artikel. Normaal laat ik foto’s van de hele week zien, nu laat ik de foto’s van 1 dag zien. Ik merk dat ik nog niet heel goed ben in het bijhouden van foto’s. Toch vind ik het wel heel leuk om jullie een dagje mee te nemen en heb ik aardig wat foto’s weten te maken. Ik neem jullie mee op donderdag 22 januari (vorige week donderdag dus). M. en ik waren 5 jaar samen, Luca ging logeren en wij gingen heerlijk uit eten samen. Kijken jullie mee?

Ik ben vroeg wakker en ga vast naar
beneden om een artikel te maken.

Als Luca wakker is staat hij ons altijd zo
op te wachten. Lief!

Luca mag altijd zelf zijn kleren uitzoeken in
de kast.

Vandaag is het dit geworden :).
Bloesje van Terstal (dacht ik) en broekje van
de primark

We gaan lekker ontbijten samen. Fijn moment om de dag te
beginnen met z’n tweetjes.

Luca gaat lekker even in de box tv kijken en
spelen. Kan ik ondertussen even douchen.

Een wasje aanzetten.

En een was van de lijn halen.

Samen met Luca heb ik de was opgevouwen.

Tijd voor een kopje thee.

En om wat te gaan spelen.
Luca legt zelf zijn speelkleed al klaar.

Als Luca heeft gegeten gaat hij naar bed.
Dan kan mama ook een broodje eten.

En chillen op de bank met papa. Helaas
gaat Luca niet slapen. We halen hem dus snel
weer zijn bed uit. Als zijn tante er is kan hij
wel meteen mee. Fijn!
We hebben even wat boodschappen gedaan.
Luca krijgt een wat droge huid dus ik heb even
andere crème gehaald om te proberen.

En we hangen nog 2 planken op voor mijn kookboeken.
Nu hebben echt alle kookboeken een plekje gevonden in de
keuken.
‘S avonds gaan we eten bij Tap Asia. Wat kun je daar
Heerlijk eten zeg. Dit is sushi met banaan, kip en kokos.

Peking Eend, lekker!

Gebakken ananas. Vind dat altijd zo lekker!

En ik hou van zoet. Dit is een heerlijk
gebakken broodje. De vulling lijkt wat op
de vulling van een roombroodje, maar dan
warm. Super lekker.

En we eten ook nog wel iets redelijks gezonds. Zoete kip
met ananas. Ja, ik vind ananas lekker haha.

Vergat ik bijna het toetje. Dit zit bij het eten in, een bolletje
ijs m

et wat slagroom en een cakeje of brownie achtig iets.

De jurk die ik aan had ’s avonds. Vind het altijd leuk
om wat leuks aan te trekken als ik wat leuks ga doen
met M. Dan trek ik vaak iets aan wat ik normaal, met
Luca, erbij niet aan zou doen. Vind het fijn om met
Luca te kunnen spelen zonder over mijn kleren na te
denken, dus dan is het extra leuk om dit aan te doen als
Luca toch weg is.

Dat was onze dag samen. We hebben heerlijk gegeten daar en konden zo even lekker samen zijn. We vinden het heerlijk met Luca, maar soms even met z’n tweeën ergens eten is ook wel fijn. Ik hoop dat jullie dit leuk vonden. Vinden jullie het leuk om vaker een plog te zien? Hoe was jullie week?

Liefs,
M.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: