Vorige maand heb ik deze tag ook ingevuld. Het lijkt me leuk deze tag iedereen maand in te vullen. Zo heb ik later een overzicht over wat ik leuk vond en at en veel meer in de maand. En ook de veranderingen per maand. Het kan zo maar zijn dat er tussen 2 maanden heel veel verschil zit of juist helemaal niet. Ik ben daar zelf wel benieuwd naar. Hopelijk vinden jullie het ook leuk om te lezen.

 
De craftbijbel die binnen kwam.

Loving
Mijn lieve zoontje Luca en mijn allerliefste schat M. Natuurlijk staan zij nog steeds op nummer 1. Ik heb zo’n voorgevoel dat dit altijd zo zal blijven haha. Verder heb ik ook iets nieuws ontdekt, journaling bible.  Jullie kunnen daar hier meer over lezen. Ook vind ik hardlopen nog steeds erg lekker. Zondag ga ik de bridge to bridge loop in Arnhem doen. Ik ben heel benieuwd hoe dat gaat. Ik had echt niet kunnen denken dat ik zo snel al een ‘wedstrijd’ zou lopen.

 

Eating
Griekse yoghurt met banaan en honing. Als ontbijt. Heerlijk! Ik ontbijt steeds vaker met zuivel en fruit in plaats van met koolhydraten. Dat bevalt me echt heel goed en ik voel me daar ook super lekker bij. Volhouden dus.  

Watching
Het nieuwe seizoen op tv is weer begonnen. Super fijn, want dat betekend dat alle series ook weer beginnen. We kijken nu under the dome. Ook kijk ik scandal, 4 handen op 1 buik, dubbeltje op zijn kant, uitstel van executie, liefs uit, greys anatonamy en nog veel meer haha.

Wanting
Ik wil graag wat spulletjes voor journaling bible en project life. Ik ben bezig met 2 albums voor Luca. 1 waar geboorte kaartjes en dergelijke in komen en 1 waar ik onze eerste vakantie, zijn eerste verjaardag en dergelijke in ga verwerken. Speciale momenten. Dus tape, kaartjes en waterverf staan op mijn lijstje.
 
Needing
uhm behalve de boodschappen eigenlijk niets. Misschien iets meer tijd, dat zou handig zijn. Dan kan ik wat vaker bloggen, dat zou ik wel super leuk vinden. En soms zou het handig zijn al we de jackpot zouden winnen. Maar ach, geld maakt niet gelukkig en we hebben genoeg om rond te komen. Dus gaan we daar niet over ‘zeuren’. 
Mijn allerliefst schatje!

Feeling 

Wel goed. Het gaat steeds een beetje beter met de energie. Het gaat steeds een beetje beter met Luca zichzelf laten vermaken en niet altijd met hem te spelen. We hebben tijd voor elkaar, M. & ik. We hebben tijd voor anderen om ze te helpen en zo veel leuke dingen mee te maken. We zijn verder helemaal gezond (op herstel van verkoudheid en griepje na dan, maar dat is te verwaarlozen). Het gaat goed!

Wishing
Dat mijn blog steeds meer mag groeien. Dat ik ook steeds beter wordt in het schrijven voor mijn blog. Dat mensen de blog kunnen vinden. Dat ik me mag inzetten voor anderen mensen. Ze kennis mag laten maken met journaling bible en dat dit in Nederland ook bekender gaat worden. Dat ik voor de kerk dingen kan gaan doen. En mensen in de buurt kan helpen als dat nodig is. Dat ik mensen met mijn budgetcoach-achtergrond kan helpen.
 

 

Liking
Mijn journaling bible die ik heb ontvangen.
Reading 

Op mijn nachtkastje ligt nu ‘Het Vonnis’ van John Grisham. En natuurlijk de Bijbel met bijbehorend dagboekje voor elke dag. 

Drinking
Veel water en thee.

Enjoying
Met Luca spelen en hem rond te zien lopen. Wat gaat dat al goed zeg. Fietsen op mijn nieuwe fiets, I love my bike. Bezig met journaling bible en met project life. 


Liefs,
M.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: