Ken jij een hondenliefhebber? Die ook kinderen heeft? Stop met wat je aan het doen bent en lees even verder. Dit is een fantastisch cadeau. Een zoekboek vol honden. Als hondenfan wil je niets anders toch?! En zelfs ik als niet hondenfan vind hem leuk. Waar is de puppy? Vind alle 8 de honden op elke afbeelding.

Een zoekboek voor….

Eerlijk gezegd vond ik zoekboek altijd voor de categorie 2 tot 5 jarige. Zo ongeveer. Nou, maak je borst maar nat voor waar is de puppy. Dit zoekboek is ook geschikt voor de oudere kinderen. Tot een jaar of 8 denk ik. Gewoon even lekker bladeren en zoeken. Een klein beetje lezen. Heel tof. Het is ook geen kartonnen boek, dus wel wat oppassen met grijpgrage handjes van de jongere kinderen.

waar is de puppy - inhoudt 1

Wat ga je doen in waar is de puppy?

Zoals je wellicht al hebt begrepen ga je opzoek naar honden. Als eerste kun je de inleiding lezen. Rocky en zijn vriendjes gaan op avontuur en worden aan je voorgesteld door middel van hun paspoort. Er zijn 17 verschillende avonturen in verschillende landen. Bij elk avontuur kun je de 8 honden vinden. Achterin staan de oplossingen en nog extra zoekopdrachten met nog eens 8 extra honden om te zoeken.

Wat vinden wij van waar is de puppy?

Een zoekboek voor gevorderden in zoekboeken. Niet direct voor de allerkleinste, maar zeker leuk voor kleuters en kinderen tot een jaar of 8. Wat ik als ouder heel fijn vind is dat de oplossingen ook in het boek staan. Als je een hond niet kunt vinden kun je altijd even spieken. En de extra zoekopdrachten zijn ook een leuke toevoeging. Een boek dat je er even bij pakt wanneer je samen wat wilt doen maar niet direct een spel wil spelen, wil knutselen of voor wil lezen. Interactief en fijn om samen met je zoon of dochter even 1 op 1 tijd te hebben.

waar is de puppy - inhoudt 2

Samen zoeken naar de honden

Het enige moment dat het niet erg is als je een hond kwijt bent en met geen mogelijkheid kunt vinden. Een leuk zoekboek voor iets oudere kinderen. Ideaal voor even een 1 op 1 moment met je zoon of dochter. Kleurrijk en vol avonturen. Verschillende landen worden bezocht. Wat ons betreft een leuk boek om cadeau te geven. Zeker aan hondenliefhebbers. En het grote voordeel? De antwoorden staan ook in het boek. Mocht je nu niet zo’n fan zijn van honden, dan is er ook nog een super leuk dino zoekboek.

ISBN: 9789044762327
Prijs: 14.95 euro
Uitgeverij: Deltas

Je kunt het boek via deze link voor 14.95 euro kopen. Dit is een affiliate link, daarmee help je mij. Je merkt daar zelf niets van. Je kunt het boek ook via je plaatselijke boekhandel kopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: