Een wobbel, je ziet hem steeds meer voorbij komen. In de meest perfecte plaatjes komt een wobbel voor. Maar die prijs. Het hield mij lang tegen om een wobbel te kopen. Want ruim 100 euro voor een stuk speelgoed waarvan ik niet weer of mijn kinderen de meerwaarde ervan zien? Dat vond ik toch vrij veel. Maar toen ik wat geld kreeg heb ik hem toch gekocht. 

Wat kun je met een wobbel?

Beter kun je zeggen wat kun je er niet mee. Er is weinig wat je er niet meer kunt. Je kunt het als tafel gebruiken. Als plek om de schoenen op te zetten tijdens de sinterklaas periode. Je kunt er natuurlijk een balans opdracht op doen. Je kunt er een glijbaan van maken. Of een brug om over te lopen. Als opstapje gebruiken of gewoon als stoeltje.

Lees hier meer over het houten pakhuis

Waar kochten wij hem en vind ik het het geld waard?

Je kunt proberen een wobbel te winnen. Helaas doen er zo veel mensen mee dat de kans vrij nihil is dat je wint. Dus ik besloot hem gewoon zelf te kopen. Ik kocht die van ons bij een webshop rootz71, als je snel bent kun je nog de sale mee pakken die er is nu ik even kijk. De kinderen pakken hem met regelmaat. Niet elke dag, maar hij wordt veel gebruikt. Ik ben blij dat we hem in huis hebben. We kunnen er mee spelen wanneer we willen en de fantasie wordt geprikkeld.

houten cadeau tip wobbel

Cadeautje van wobbel

Nu zag ik laatst bij wobbel op instagram voorbij komen dat er kaarten beschikbaar zijn om bij de wobbel te gebruiken. Dat leek me wel leuk voor de kinderen. Ik vind het zelf een beetje op yoga oefeningen lijken. Maar wel leuk. Ik heb ze gedownload en ga ze printen als we weer inkt hebben voor de printer (hint voor Mark om even de inkt er in te doen haha). Wil jij die kaarten nou ook hebben? Je kunt hier alles vinden en downloaden.

Hebben jullie een wobbel in huis en vind je het een leuke aankoop?

Wobbel is goed voor het prikkelen van de fantasie van kinderen. Wij hebben hem nu een tijdje in huis. Wat wij ervan vinden en of ik het de aanschaf waard vind lees je in deze blog.

5 thoughts on “Is de wobbel zijn aanschaf waarde waard? – open end toys

  1. Wij hebben hem nu een jaar in huis. Ook lang getwijfeld, maar omdat ik zag dat je ze voor een hele goede prijs weer kan verkopen als het toch niet zo’n succes bleek te zijn, ging ik overstag. Het leek me vooral leuk voor mijn dochter van 3, maar degene die uiteindelijk bijna iedere dag staat te wobbelen is zoonlief van 8. Ook zijn vriendjes wobbelen er vrolijk op los. Hele stunts worden ermee gedaan, maar hij doet het ook goed om op te zitten als er een computerspelletje wordt gedaan. Regelmatig wordt er een hut mee gemaakt tussen de bank en de tafel, dient hij als glijbaan of als bed voor de pop. Eigenlijk is dit het enige stuk speelgoed wat het hele jaar in de woonkamer ligt en waar het hele jaar mee wordt gespeeld. Een heel groot succes dus!

  2. Ik twijfel al twee jaar, maar ben nog steeds niet helemaal overtuigd… Ik hoor heel veel goede dingen, maar ook minder… Nog even en meneer is er te oud voor en hoef ik ook niet meer twijfelen 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: