Ook Luca is verwend met sinterklaas. Hij is vast heel lief geweest. Net als Nola mocht hij natuurlijk zijn schoen zetten thuis en bij opa, vierde hij sinterklaas op school en bij papa zijn werk. Hadden we drie keer een pakjesavond. En was hij toch vooral blij met 1 cadeau. De andere cadeaus waren ook echt geweldig, maar dit ene cadeau was echt het top cadeau van zijn sinterklaas periode.

Pakjesavond bij opa en oma

De eerste pakjesavond en de kinderen zijn helemaal dol. We proberen het wat in banen te leiden en maken een berg van de cadeaus in het midden van de kamer. Iedereen mag om de beurt een cadeautje pakken en geven aan een ander (naam staat er op). Maar let op! Je mag niet voor jezelf pakken. Ach, het ging toch om het uitpakken. Luca krijgt een spelletje woordpuzzels, kleed van psv, dekbed van psv, badjas (blauw met voetballen erop), david en Goliath, minion zeep en chocolade munten.

Cadeautips kleuter jongen Luca kreeg houten speelfiguren, woordpuzel, psvkleed, zeep, badjas, psv dekbed

Pakjesavond bij opa

Bij opa kreeg Luca een pen van PSV, een spelletje (dr. bibber, die het helaas niet doet. Hij was 2e hands dus ik ga dat even proberen te maken of een andere halen), legocity startersset met een paar poppetje, boot, slag en krokodil, lego junior cars en een kussen van PSV. Het is jammer dat het spelletje het niet doet. Luca was met het kussen wel erg blij, direct liggen en ‘slapen’.

Cadeautips kleuter jongen luca kreeg lego, psv kussen, sleutelhanger, spel en pen

Pakjesavond thuis

Nog een laatste keer komt sinterklaas langs. Luca krijgt een lego psv spelersbus, een boek van lego met dieren, een puzzel van cars en het aller mooiste cadeau een voetbal van psv. Zoals je merkt is Luca vooral gek van psv. Lego begint hij ook steeds leuker te vinden en het is goed voor zijn fijne motoriek. Ik ben dan extra blij met de lego die hij leuk vind. De dierenlego was ook echt wel een succes. Hij bladerde meteen het boek met opa door om te kijken.

Cadeautips voor een kleuter jongen. psv dekbed

Schoen zetten thuis en bij opa

Thuis mocht Luca 3 keer de schoen zetten. Hij begon met een setje pietenlego. Wat vond hij dat leuk. Het was een ander merk dan lego en persoonlijk kon ik het verschil wel merken. We hadden het nog liggen en ik vond het nu tijd om dit te geven. Maar zelf zou ik toch eerder voor lego kiezen. Wat duurder, maar kwaliteitsverschil merk je ook wel. Hij kreeg nog een boekje (cars) en een setje lego in het groene doosje. Bij opa kreeg Luca kaarten van PSV met alle spelers erop en informatie over de spelers. Ook kreeg hij een adventskalender.

Op school kreeg Luca van sinterklaas een set play-do klei ( hij had toch liever het cadeau van de grote jongens gehad, een voetbal) en bij papa op het werk kreeg hij een racebaan.

Cadeautips voor een kleuter jongen. Dit kreeg Luca van sinterklaas dit jaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: