Het is al weer juli en dat betekend bijna zomervakantie. Nog twee weken gaan de kinderen naar school en heb ik dus overdag wat tijd voor mezelf. Dat besteed ik aan sporten en bloggen, dus een goede besteding. Maar als de kinderen thuis zijn blog ik niet. Dan doe ik enkel het huishouden (al dan niet samen) en de boodschappen. Me-time is ver te zoeken. Maar dat geeft niet. Het houdt wel in dat het wat rustiger gaat worden op mijn blog, een zomerrooster. Ik leg je hieronder alles uit.

Prioriteit nummer 1

Cliché maar waar, mijn kinderen zijn mijn prioriteit nummer 1. Toen mijn blog wat meer werd dan enkel een hobby die ik af en toe deed heb ik besloten dat ik niet ga bloggen als de kinderen thuis zijn (en wakker). Als ze slapen merken ze er natuurlijk niets van, maar ik vind het niet leuk om achter de laptop te zitten waar zij bij zijn. Laat ik het dan maar niet hebben over het non-productieve daarvan. Want een laptop waar mama op werkt is natuurlijk vele malen leuker dan al het speelgoed dat in huis ligt. Van werken komt dus sowieso weinig terecht.

Lees meer: een viphuisje bij center parcs huttenheugte een must!

Jullie tijd wordt misschien ook wel anders ingevuld

Wanneer jullie mijn blog lezen weet ik eigenlijk niet, maar ik kan me voorstellen dat ook jullie tijd anders wordt ingevuld dan wanneer de kinderen naar school gaan. Uitslapen, meer tijd voor het gezin en misschien werk je ook wel gewoon door een aantal weken van de vakantie. Dan is de tijd om blogs te lezen waarschijnlijk ook aanzienlijk minder. Wel een leuke vraag trouwens, wanneer lees jij eigenlijk mijn blog? Laat je het weten in een reactie? Ik ben erg nieuwsgierig. Anyway, andere invulling qua tijd en minder tijd om blogs te lezen.

Lees meer: met de auto op vakantie, zo voorkom je ruzie!

Zomerrooster op mamaminke.nl

Daarom heb ik besloten om gebruikt te maken van een zomerrooster op mamaminke.nl. De vakantie begint hier 14 juli en eindigt 26 augustus. Een fijne periode met hopelijk veel van het heerlijke weer waar we nu al van genieten. Dan zal ik in plaats van 6 dagen in de week 2 of 3 dagen in de week iets plaatsen. Tijd genoeg in de week voor jullie om te lezen en voor mij geeft het een hoop ruimte om leuke dingen met mijn kinderen te doen.

Wat wordt er geplaatst op mamaminke?

Wat ik precies ga plaatsen weet ik nog niet. Ik ben geen kei in vooruit werken. Wel lijkt het me leuk om het dagboek erin te houden zodat jullie mee kunnen kijken wat wij deden de vorige week. Ook wil ik mee doen met een blogchallenge die deze maand start. Zelf verspreid ik hem dus over de 6 weken van de vakantie uit (en misschien ook wel iets nog na de vakantie). En verder zien we wel wat er nog komt. Er liggen nog wat leuke reviews en recensies te wachten dus die komen zeker nog online.

Heb je verzoekjes, wil je iets weten of lezen. Laat het vooral weten in een reactie. Dan kijk ik of ik er een leuke blog over kan maken. Lijkt me tof om eens wat te schrijven naar aanleiding van jullie vragen.

uitgelichte afbeelding 

Door Olesya Kuprina

 via shutterstock

2 thoughts on “Happy holidays and enjoy the sunshine – zomerrooster mamaminke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: