Ik laat eigenlijk nooit de outfits van de kinderen zien. Geen idee waarom, want ze zien er meestal zo leuk uit. Vooral de kleding van Nola vind ik zo gaaf. Ik hou gewoon van jurkjes en dingen. Luca is wat meer stoer, logisch natuurlijk bij een jongen van 5 jaar. Vandaag heb ik een leuke outfit blog voor jullie. We kregen voor beide kinderen een setje kleding van vingino.

Stiekem wat bevooroordeeld

Koop jij wel eens kleding bij vingino? Wij zelf eigenlijk nooit, dat laat onze portomonnee niet toe helaas. Want ze hebben wel mooie kleding en de broek die ik ooit eens kreeg voor Luca toen hij klein was (lees maat 86) zat zo mooi bij hem. Je zag niet dat hij tweedehands was en zelfs Nola heeft hem wel eens gedragen naar de peuterspeelzaal. De kleding gaat dus ook lang mee. Je betaald wat meer maar krijgt wel waar voor je geld. Als ze er een poos in blijven qua maat dan. En anders voor een tweede of volgend kindje of om door te verkopen. Maar ik was dus erg enthousiast toen ik iets uit mocht zoeken van vingino.

Wat zal het worden?

En dan zit je te kijken in de webshop en vind je echt zo veel leuke dingen. Dus besloot ik Luca zelf gewoon te vragen wat hij leuk vond. Zo kwamen we op een broek, sandalen, boxershort en shirt uit voor hem. We kozen maat 122/128 en 28 van schoenen. De schoenen zaten perfect en de broek zat ook goed (die kun je inhalen met het koord dat in de boord van de broek zit). Het shirt was echter wat maten te groot. Dat blijkt dus wel te verschillen met de zeeman maat, een shirt van hen in maat 122/128 zat prima. De boxers zijn iets aan de wijde kant maar zitten goed en zakken niet af. Belangrijkste voor Luca; hij vind ze stoer!

Vingino kleding voor de kinderen review Luca hele outfit

Vingino kleding voor de kinderen Luca voet tegen muur

Lees alles over aardbeienvlekken uit kleding halen.Vingino kleding voor de kinderen Luca close up shirt Vingino kleding voor de kinderen Luca broek en schoenen

Voor Nola een jurkje

Voor Nola koos ik een jurkje uit de collectie die Dani ontwierp. Heerlijk zomers met lichte en vrolijke kleuren. Een jurkje omdat Nola dol is op jurkjes. Een echt meisje meisje. Ze heeft het jurkje ook al vaak aangehad omdat ze het zo leuk vind. Voor mij extra fijn dat er mouwtjes aan zitten die ook echt over haar schouders vallen. Daar verkleurt ze snel, niet bruin maar rood helaas. Ondanks veel smeren. Dus dan is mouwtjes wel erg fijn. En ze kan er ook nog heerlijk in rond rennen en klauteren. Vooral voor Nola erg belangrijk.

Vingino kleding voor de kinderen Nola jurkje bekijken Vingino kleding voor de kinderen Nola jurkje glijbaan

Lees meer over kleding van Nola. Vingino kleding voor de kinderen Nola achterkant shirt Vingino kleding voor de kinderen Nola jurkje bank

Kwaliteit van de kleding

Zoals ik in het begin al aangaf is de kwaliteit echt goed. Het jurkje is al een aantal keer gewassen en ziet er nog steeds mooi uit. Ook de boxershorts zitten met regelmaat in de was (lees: als ze in de la liggen gaan ze direct weer aan) en zien er nog mooi uit. Geen naden die rafelen of iets dergelijks. Erg blij met deze goede kwaliteit. De schoenen zitten heerlijk volgens Luca. Hij vind het wel wat lastig aantrekken met het klittenband op zijn hak, maar daar help ik hem gewoon nog even bij. De zool van de schoenen laat wel iets los inmiddels na een aantal dagen intensief dragen. Maar dat kunnen we nog wel lijmen.

Er is nu sale bij vingino op de site. Sla dus snel je slag en scoor deze items met fijne korting!

De kleding kregen wij van vingino. Dit beïnvloed onze mening niet. Hier kun je meer lezen over samenwerkingen.

2 thoughts on “Outfit from the kids – vingino

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: