Op internet zag ik voorbij komen dat de flow vakantiebox er was. Daar zou vooral veel in zitten voor paperlovers, maar ook spullen voor de bullet journal. Dat leek me wel erg leuk en dus besloot ik hem voor mezelf cadeau mee te nemen. Altijd leuk natuurlijk om iets te lezen te hebben. Het thema van de box is onthaasten. Hoe mooi is dat in deze drukke tijden?

Video met de unboxing

Een unboxing is natuurlijk het leukst op video. Dan kun je alles direct zien als ik het uit de doos haal. Nu vind ik het nog wat onwennig voor de camera, maar ik heb weer een poging gewaagd. Altijd weer spannend wat jullie er van vinden.

 

De bullet journal gids

Echt iets nieuws staat er voor mij niet in de bullet journal gids. Dat geeft niet, ik vind het leuk om het allemaal nog eens te lezen. Iedereen benadrukt weer iets anders dus zo haal je er toch steeds weer een ander punt uit. Verder vind ik het wel fijn dat je kunt oefenen in het boekje. Toch fijner om het zo te proberen dan wanneer je een bullet journal moet aanschaffen om het te proberen. De informatie is duidelijk en goed leesbaar. Wel een leuke aanvulling op de boekjes die ik heb.

flow vakantiebox bullet journal informatie boekje

Lees meer over mijn ervaringen met verschillende bullet journals.

Onthaasten in de vakantie

Toen ik afgelopen week de blog schreef over het zomerrooster op mijn blog had ik de flowbox nog niet bekeken. Leuk om te zien dat het veel gaat over onthaasten. Geniet van het moment, het kan zo maar voorbij zijn. En dat is precies wat ik van plan ben te gaan doen. Genieten van het moment, met mijn kinderen. Niet te veel bezig achter de laptop en telefoon, maar echt aanwezig zijn. Dat vinden de kinderen ook leuk natuurlijk. Ik kijk er nu al naar uit.

flow vakantiebox het langzame schriftje

Vind ik het het geld waard?

De flow is normaal ook best aan de dure kant vind ik zelf. Ik denk dat de prijs nu het dubbele is van normaal. Ik vind het erg leuk om wat meer bezig te zijn met onthaasten. Wat meer in het nu leven in plaats van altijd maar druk te zijn en dingen te plannen. Dus ik hoop dat ik er heel veel uit kan halen. Ook het boxje met ruimte voor herinneringen van de vakantie vind ik erg leuk om te vullen met de kinderen. Natuurlijk kun je dat ook allemaal zelf maken en opzoeken op internet. Maar toch vind ik het fijn om dat zo al kant en klaar te hebben. Ik vind het wel het geld waar voor een leuke box in de vakantie.

flow vakantiebox inhoudt

Ga jij ook onthaasten deze vakantie?

Pinterest afbeeldingen

flow vakantiebox unboxing op video flow vakantiebox unboxing op video flow vakantiebox unboxing op video

3 thoughts on “Unboxing flow vakantiebox met de flow en extra paper goodies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: