Het is eigenlijk helemaal geen zwangerschapsupdate, want Ilona is helemaal niet zwanger meer. Charlotte is afgelopen week geboren. Moeder en kind maken het goed, maar verblijven nog wel even in het ziekenhuis. Charlotte is met 37 weken geboren en wordt goed in de gaten gehouden. Zo kan ook mama lekker even aansterken na de bevalling. 

Charlotte doet het heel goed, ondanks een aantal kleine klachten. Gelukkig zijn ze op de goede plek en kan er goed gekeken worden hoe het gaat met haar. Ilona zal later zelf nog schrijven hoe het gaat en misschien neemt ze ons nog mee in haar bevallingsverhaal. Eerst gaat ze lekker genieten van haar prachtige gezin. Alle ellende met de controles en de spanning is nu voorbij, eindelijk. Met een heel goed en mooi resultaat.

Van harte gefeliciteerd Ilona! En natuurlijk ook voor papa en grote broer deze felicitatie!

liefs Minke

De uitgelichte afbeelding is eigendom van Ilona en mag niet zonder haar toestemming worden gebruikt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: