De meeste mensen kennen de #100happydayschallenge wel. Elke dag maak je een foto van iets waar je blij van wordt/werd. En dat doe je dan 100 dagen lang. Op de blog van Monique, Moonoloog een oproepje tegen voor een variatie op deze challenge tegen. De #100happymamadayschallenge. 

Voorproefje, Luca die heerlijk bij me zit.


Ik ben daar echt super enthousiast over.  Er is elke dag wel een klein lichtpuntje te vinden waar je blij van wordt. Hier staan we natuurlijk niet heel vaak bij stil en dat zou wel moeten misschien. Nu is 'moeten' niet echt het goede woord, want we 'moeten' natuurlijk helemaal niets. Maar misschien zouden we daar allemaal wel een stuk blijer en positiever van worden. Daarom wil ik mijn lezers even wijzen op deze challenge.

Wat is de bedoeling?
Dit kun je ook uitgebreid lezen in de blog van Monique. Maar in het kort komt het er op neer dat je elke dag, 100 dagen lang, een foto maakt van iets dat je blij maakt. Dat kan een heerlijk stukje chocola zijn, je hardloop rondje of je kindje. Dit post je dan op twitter of instagram met de hashtag (#) #100happymamadays. Zo kunnen we dat makkelijk terug vinden. En daarnaast komen er op de blog van Monique, Moonoloog, nog blogs over. Dus die blog moeten we zeker in de gaten houden. 

Starten
De begindatum is 1 september, dus zet het op de kalender zodat je het niet vergeet. 

Doen jullie ook mee?
Ik ga het zeker proberen vol te houden voor 100 dagen. 

Liefs,
M.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: