Wauw, wauw en nog eens wauw. In de kilo’s is het misschien nog niet heel erg te merken, maar het gaat echt super de goede kant op. Want afgelopen woensdag was mijn mannetje jarig. Ik wilde graag een jurk aan die ik al een poos in de kast heb hangen  omdat ik hem niet meer paste. Dus, voor de gein en om even te kijken, paste ik de jurk. Je raad het natuurlijk al, hij paste gewoon weer. Na iets meer dan 1 jaar en 9 maanden kan ik de jurk weer aan. Me is happy! Nu dan even verder met hoe het deze week is gegaan. Want ook deze week ging het allemaal niet zonder slag of stoot.

Hardlopen

Hardlopen!

Het hardlopen gaat goed! Dankzij mijn lieve schoonpapa heb ik deze week op hele mooie tijden, ’s ochtends, kunnen hardlopen. M. was toen aan het werk en hij bleef even bij Luca. Super handig dus. De eerste ronde moest ik 2 keer een stuk van 15 minuten lopen. Ik dacht echt dat ik dat nooit zou kunnen volhouden, maar het lukte gewoon. Made me proud. Zeker omdat ik weer een les had overgeslagen, die van vrijdag namelijk. Ik wilde gewoon op mijn schema blijven, maar mis dan dus wel een les. Geeft niet heb ik nu gemerkt, want ook dan kan ik het. Woensdag ging het ook best wel erg goed eigenlijk. Ik heb mijn rondje, van zo’n 5 kilometer, binnen de 35 minuten gelopen. Dus nu heb ik me weer een nieuw doel opgelegd, de bridge to bridge loop in 30 minuten lopen. Geen idee of dit gaat lukken, maar ik kan er op gaan trainen. En dan zien we het wel. Geen nood als het niet lukt, ik ben al super trots dat ik het weer op pak.

Voeding

Samen met Luca fruit eten.

Hier ga ik nu maar eens even niet te veel over zeggen. Deze week heb ik wel redelijk goed gegeten. Ik heb wel genoten van de verjaardag van mijn lieve mannetje. We hebben woensdag lekker met de hele familie pannenkoeken gegeten, I love it. De avond erna zijn we met z’n tweeën gezellig bij de mcdonalds wezen eten. I’m lovin’ it! Daarna hebben we de wedstrijd van PSV gekeken, lekker thuis. En heb ik nog 3 chipjes gegeten. Ja echt, 3. We hadden een chipssmaak die ik niet zo lekker vind haha. Dan kun je het wel laten staan. Helaas had ik zaterdagavond best wel trek en heb ik alsnog chips gegeten. Beetje jammer, maar niets aan te doen. Ik ontbijt tegenwoordig wel bijna altijd met zuivel en fruit. Geen koolhydraten meer. Bevalt me eigenlijk wel super goed. Meestal is het Griekse yoghurt met banaan of appel. Heb ook met nectarine geprobeerd, maar dat beviel me toch minder goed. Niet vies, maar ik vind banaan en appel lekkerder. 

Resultaat
Ook nu heb ik weer op de weegschaal gestaan. Het resultaat deze keer is: + 0.1. Beetje jammer. Totaal is er nu dus 0.6 kilo af. Daar ben ik nog steeds blij mee. Misschien moet ik met eten toch wat proberen op te letten. Helaas hou ik echt van lekker eten haha. Ach, we gaan gewoon zo door en dan komt het vast wel goed.

Hoe gaat het bij jullie? Hebben jullie nog goede tips? Laat het achter in een reactie.

Liefs,
M.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: