De tijd vliegt voorbij. Gelukkig staan we een beetje meer stil bij de mooie dingen die gebeuren door deze challange. Wat ben ik blij dat ik hier aan mee doe. Anders zou je het misschien bijna vergeten. Deze week heb ik gekozen om even geen foto’s met Luca te doen. Ik wordt zeker wel happy van hem, maar wilde even verder kijken dan het overduidelijke waar ik blij van wordt. Ik denk dat dat wel gelukt is. Kijken jullie mee?


Elke dag lezen uit dit boekje en de Bijbel. Super gaaf boek voor de 30plussers
(ook voor jonger, want zelf nog lang geen 30). #100happymamadays
#100happydaysjustthelittlething #bible #happyday8 #bijbellezen
Marrokaans brood van de buurvrouw na een ochtendje
taart maken en thee drinken.
#100happymamadays #100happydaysjustthelittlething
#happyday9 #multiculti

Pakketje voor mama! #100happymamadays #100happydaysjustthelittlething
#happyday10 #journalingbible #biblejournaling #craftbijbel
Weer een pakketje. We vallen in de prijzen. #neutral testen voor baby.
#100happymamadays #100happydaysjustthelittlething #happyday11
Lekker in een schoon bed een dutje doen. #100happymamadays
#100happydaysjustthelittlething #happyday12

Met mijn gedachten bij @natumi4u, een keurkaars en dankbaar voor
de dierbaren om me heen.
#100happymamadays #100happydaysjustthelittlething
#verdriet #happyday13
The things I used for the cover of my bible. #journalingbible
#biblejournaling #craftbijbel #bijschrijfbijbel #100happymamadays
#100happydaysjustthelittlething #becreative Een mooie foto vind ik zelf. Deze tel ik alleen niet mee voor de challenge als respect voor Debbie.

Wat vonden jullie van de foto’s deze week? Staan jullie ook bewust stil bij happy momenten?

Liefs,
M.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: