Hoe enthousiast ik ook was toen de journaling bible aan kwam bij mij, zo mogelijk ben ik nu nog enthousiaster. Ik heb hem helemaal uitgepakt en alle spulletjes eens goed bekeken. Wat zitten er toch leuke spullen bij. Ik ben ook even opzoek gegaan naar ideeën om in de bijbel te verwerken. Dat gaan we later nog behandelen. 

Voor nu wil ik jullie laten zien wat er bij de bijbel zat. Wat er in het pakketje zat aan extra spulletjes, naast de bijbel zelf. Ook krijgen jullie een voorproefje te zien van de binnenkant, zonder dat ik er iets aan gedaan heb. Bij de uitleg die bij de bijbel zat stond ook een website die een filmpje heeft over de craftbijbel. Dit filmpje kun je hier zien. 

In English: I really liked my journaling bible when it arrived. But when I opend it I enjoyed it even more. There are such nice stuff that came with it. In this blog you see the pictures In the link you can find a move at youtube about the craftbijbel and how you can use it.  Click here for the movie.

De bijbel met voorkant en spulletjes zoals het in de doos zat.

De voorkant van de bijbel zelf.
Alle spulletjes die erbij zaten.
Stickers, kaartjes, enveloppen en op de kaft nog kaartjes en vormen
en een boekenlegger die je kunt uitknippen.

         
De binnenkant van de bijbel.

Close-up van de binnenkant van de bijbel.

Wat vinden jullie van de bijbel zo? Zouden jullie hem willen aanschaffen? Hij is onder andere bij www.bol.com te koop voor 29,95 euro.

Liefs,
M.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: