Wat is de tijd gevlogen sinds ik deze rubriek startte. Er zijn inmiddels 7 blogs over verschenen. Jullie hebben allemaal meegekeken in het stukje van mijn leven wat met hardlopen en afvallen te maken had. Op het moment dat ik deze blog typ is het zondag, de dag van de wedstrijd die ik zou gaan lopen. Ik ben best wel een beetje zenuwachtig.

Hardlopen
Normaal liep ik 2 keer in de week hard en ging ik 1 keer naar fysio. Deze week heb ik het iets anders aangepakt. Ik ben vorige week zondag al wezen lopen,

zoals jullie konden lezen. Daarna ben ik dinsdag nog naar de fysio geweest. Daar ben ik behoorlijk afgemat. Ik heb 20 minuten op de fiets gezeten, toen 15 minuten op de loopband met 8 km/uur rennen en daarna nog even 15 minuten op de crosstrainer in niveau 4. Toen nog met zo’n loopladder springen, samen met andere mensen bij de fysio. Erg gezellig en leuk vond ik dat. Het schijnt nog goed voor je conditie te zijn ook, win-win dus. Verder heb ik deze week niets gedaan om mijn spieren even rust te gunnen. Heel vreemd kan ik je vertellen. We gaan er straks helemaal voor met de wedstrijd, ik ben benieuwd hoe het gaat. Volgende week horen jullie wat de tijd is geweest en hoe ik het ervaren heb.

Voeding
Het gaat echt wel beter. Nog steeds houd ik van lekkere dingen, dat zal vast nooit veranderen. We hebben ook heerlijk bij de mcdonalds gegeten zaterdag. M. en ik waren lekker samen, Luca ging logeren bij opa, dus hebben we lekker daar gegeten. Heerlijk rustig. Maar ik heb mijn ontbijten met zuivel en fruit ook weer opgepakt. Daarnaast ben ik wezen appels plukken met mijn schoonvader en Luca en (schoon)oma (heet dat zo haha). Dat was erg gezellig. We hebben daar honing gehad dat van direct van zo’n meneer kwam. Zonder toegevoegde smaak/geur/zoet stoffen of iets dergelijks. Deze smaakte heel goed in mijn ontbijt vanmorgen. En we hebben, of eigenlijk mijn schoonvader, weer appels in overvloed. Daar krijgen we vast ook wel iets van. Lekker! 

Het resultaat
Dan nu het resultaat van deze week. De teller stond op -0.7 kilo ten opzichte van vorige week! Wauw, ik ben super blij!

Hoe gaat het bij jullie?

Liefs,
M.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: