We zijn weer een weekje verder. Hoe gaat het met mijn doel voor de laatste 30 dagen? Niet zo best denk ik. Het ritme is er nog niet echt. Gezondheid kwakkelt een beetje waardoor dat ook niet zo mee werkt. Maar, er komt denk ik verandering in. Via internet heb ik blogplanner gevonden die mij handig lijkt. Dus dat ga ik voor komende maand uitproberen. Hij ligt open naast me in een map die nog niet heel handig is. Maar, ik hoop dat ik met sinterklaas een mooie map krijg daarvoor. Dat duurt alleen nog even 1,5 week. Dus tot die tijd doen we het zo. Wel heb ik weer mooie foto’s genomen. Kijken jullie mee?


We hebben weer licht! Jeej, na 3 jaar
eindelijk de lamp eens vervangen!

De nieuwste iPad gekregen om te testen. Wauw, mooi dat zoiets kan.

mama en Luca doen gek!
Voor het slapen gaan nog even bij mama
zitten en wat drinken en tv kijken.

Samen heerlijk wandelen.

Ik ben enthousiast! Wat een super gaaf boek! Binnenkort meer
over dit boek op mijn blog.

Sinterklaasdrukte in volle gang. Inpakken en gedichten typen.
Hulp piet is hier!

 Staan jullie ook nog stil bij jullie geluksmomenten op een dag?

Liefs,
M.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: