Ik heb kort geleden ook weer een pagina gemaakt in mijn journaling bible. Ik heb daarvoor de tekst van psalm 100: 1 gebruikt. ‘Een psalm voor het dankoffer. Juich de HEER toe, heel de aarde.’ Ik vind het een mooie tekst. Soms is het makkelijk om dit te vergeten. Maar Hij zorgt voor ons en daar mogen we op vertrouwen. Daarom is het goed Hem ook te danken en Hem toe te juichen. 


Ik heb hiervoor gebruikt:

  • een plaatje van internet, ik ben niet zo goed in tekenen. Zelfs het overtrekken is wat lastig voor mij haha. Hij lijkt dan ook eigenlijk niet op het origineel, maar dat is juist goed denk ik.
  • Crayola twistables colored pencils. Wat zijn dat toch fijne potloden zeg! Gewoon even draaien en kleuren. Geen last van punten die afbreken. Ideaal.
  • Een stabilo pen, point 88 fine 0,4, voor de datum. Deze drukt wel iets door in de bijbel.
  • Zig pennen, memory system. Hele fijne pennen met goede punt. Deze drukken wel door in de bijbel.
Het resultaat!

De spullen die ik gebruikt heb.

Wat vinden jullie fijne spullen om te gebruiken in de bijbel?

Liefs,
M.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: