De tafel met hapjes en drankjes (die later waren ingeschonken)
Bron van de foto.

Afgelopen woensdag was ik door een vriendinnetje uitgenodigd voor een VIP avond bij een shoeby filiaal bij mij in de buurt. Dat vond ik echt super leuk. Wat ik kon verwachten wist ik niet zo goed, maar we kregen al een voorproefje op de facebookpagina te zien. We werden na sluitingstijd van de winkel verwacht. Dus we hadden de hele winkel voor ons zelf. Hoe gaaf is dat!

Er stonden allemaal lekkere hapjes en drankjes klaar voor ons. We werden ontvangen met een kopje koffie of thee. En we mochten lekker rondsnuffelen in de winkel. Er is in dit filiaal voor iedereen wat. Voor mannen, vrouwen en zelfs voor kinderen is er een grote collectie. Dat is niet in elk filiaal zo. Dus ik heb overal even gekeken. Helaas kon ik voor M. niet echt iets leuks vinden. Voor Luca durfde ik het niet goed aan, omdat ik niet weet of hij het al snel zal passen. Dus heb ik alleen voor mezelf iets geshopt. 

Mijn vriendinnetje en een vriendinnetje van haar kregen nog een verrassingspakket. Zij hadden samen de VIP avond gewonnen. Erg leuk hoe het allemaal is geregeld voor hen. En nog leuker dat wij ook konden profiteren van 20% korting op de hele collectie. Ik had eigenlijk niets nodig, maar heb toch even gekeken voor iets leuks voor de kerst. Ik loop echt al jaren in het zelfde setje, soms wat aangepast. Nu leek het me leuk om eens wat anders aan te schaffen. Dat is goed gelukt. Een mooi bordeaux rood jurkje met een mooie opening aan de achterzijde. Hij zit echt heerlijk en blijft ook mooi op lengte zitten. Zit ik niet de hele dag te trekken om het jurkje naar beneden te krijgen. Van mij mag het nu wel kerst worden!

Het jurkje.
Detail van het jurkje.
We kregen als cadeautje ook nog een leuke sjaal mee.
We mochten kiezen uit deze of dezelfde maar dan met groen tint.


Hebben jullie al wat leuks geshopt voor de kerst? 

Liefs,
M.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: