Wauw, wat super leuk dat er nog meer enthousiaste mensen zijn aangehaakt bij deze challenge. Super leuk om te zien! Voor deze eerste week hadden we de volgende opdracht gekregen.

We hebben dus 7 voorwerpen, gebakjes, hart onder de riem gedichten of iets anders kunnen weggegeven. En hoe leuk is het om iemand anders blij te maken? In het begin vond ik het wel lastig. Wat zou ik weg willen geven? De spullen waar mijn zoontje niet mee speelt wil ik graag bewaren voor een eventueel tweede kindje, als ons dat gegeven mag zijn.

Dat viel voor mij dus al af. Iets van spullen voor mezelf dan? Waar doe ik niets meer mee? Eerlijk, ik wist het eigenlijk niet. Tot ik me bedacht dat ik nog schoenen had staan die ik nooit aan doe. Een paar heb ik wel aangehad, maar er zit ook een miskoop tussen. De schoen is iets aan de kleine kant waardoor hij niet lekker loopt. En zo kwam ik deze week op nog een aantal dingen die ik kon weggeven. Kijken jullie mee?

1. Een boek van Lauren Conrad. Ooit gewonnen, maar nooit gelezen. Hij lag nog in de kast, klaar voor verzending als ik hem ooit zou verkopen. Nu heb ik hem een mooi tweede thuis gegeven bij mijn schoonzusje.


2 & 3. Lege pannen terug krijgen is altijd fijn. Zeker als ze afgewassen zijn, want ik hou echt helemaal niet van afwassen. Dat was alleen niet de reden dat wij de pan aan de buurvrouw hebben gegeven. We hadden penne met prei gegeten en echt super veel over. We konden dit invriezen, maar ook de buurvrouw blij mee maken. We hebben gekozen voor dat laatste. Ook hebben we mijn schoonvader een bakje eten gegeven afgelopen week, spagetti met gehakt/spinazieballetjes. Dat was een recept van de actie van Albert Heijn en de postcodeloterij.


4. We hebben een lamp op het dressior staan die we van mijn ouders hadden gekregen. We doen hem alleen nooit aan. Geen idee waarom niet, maar dat is nou eenmaal een feit. En eigenlijk staat hij in de weg. In de la ligt nog een mooie foto van Luca, waar we nog een lijstje voor moeten halen. Die kan dan mooi op de plek van de lamp staan. Dus heb ik gevraagd of iemand hem wilde hebben. Mijn ouders wilde deze wel weer terug hebben. Dus nu gaat hij daar weer heen.


5. Ik heb muffins met havermout en pepernoten gemaakt van de week. En ze smaakte nog goed ook! Dus toen ze bij ons door de keuring kwamen kon ik er met een gerust hart een paar naar de buren brengen. Dus hebben we zo hen blij kunnen maken met wat lekkere muffins.


6. Niet iets wat van ons was, maar ik heb een herinneringen flesje gemaakt voor mijn schoonvader. Hij kreeg dit van Luca voor sinterklaas. Ik heb daar briefjes in gestopt met dingen die hij met Luca heeft gedaan. Dit kunnen ze dan later aanvullen met de andere dingen die ze samen doen. Leek met leuk omdat hij vaak bij hem is en ze dus veel dingen samen doen.

7. We hebben kort geleden de badkamer aangepakt. Daardoor hebben we een spiegel ‘over’. Hoe kan een vrouw nou een spiegel over hebben? Ach, we hebben meer dan voldoende spiegels in huis. Deze zet ik dus op de weggeefhoek op facebook zodat ik iemand anders er blij mee kan maken. Ik heb,

toen ik nog thuis woonde en mijn ouders de badkamer gingen veranderen die spiegel gehad en daar een leuke DIY van gemaakt, met een beetje hulp van mijn opa. Misschien dat iemand dat ook kan/wil doen.

Hoe is de opdracht bij jullie gegaan?
Zijn jullie benieuwd hoe het bij de andere gegaan is? Ik stiekem wel. Op de facebookpagina konden we elkaar al wel wat dingen verklappen, maar ik ben ook heel benieuwd naar hun resultaat. Dit kun je vinden op hun blog.

Anita van  mindjoy
Astrid van  coole ouders
Emy van kaboutertuinnl
Eve van lookaroundthecorner1
Eveline van eveline secretgifts
Kim van webkim
Laura van lauracollin
Linda van mamaliefde
M Iss Koffieklets misskoffieklets
Marianne van mamarianne
Marjo van mar-joya
Mirella van mirstylez
Nicole van www.meisje-eigenwijsje
Ruth van  warrelwater
Tamara van crazygreatlife
Veronique van love2beayoungmom


De opdracht van komende week

Hoe dit in te vullen? Dat is wederom aan ons zelf. Lekker een dagje naar de kapper. Even een half uurtje niets doen en op de bank liggen. ’s middags lekker een dutje meedoen met je kind(eren). Een uur me-time in bad. You name it! Geniet ervan!

Volgende week kunnen jullie lezen hoe het is gegaan.

Liefs,
M.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: