We zijn echt al super lang bezig met de challenge zeg! Wat gaat de tijd toch hard, het voelt helemaal niet alsof we al weer 9 weken bezig zijn. Het is ook zo leuk om te doen. Soms heb ik op een dag gewoon meerdere momenten een happy momentje. Je kunt er maar 1 kiezen, maar er zijn er gelukkig veel meer. Kijken jullie weer mee naar mijn foto’s deze week?

We zijn maandag naar de schatkist in Veenendaal geweest. Een binnenspeelplek voor kinderen. Ze hebben daar ook speciale plekken voor de jongere kinderen, op de foto zijn we in het speelgedeelte voor kinderen van 0 tot 2 jaar. Alles lekker zacht en er is ook een ballenbak. Luca heeft het super naar zijn zin gehad. Een blog over de schatkist volgt nog!

 
 Luca heeft ontdekt dat hij zelf de lamp in de keuken aan kan doen. Helaas voor ons kun je de schakelaar niet omzetten dan naar beneden drukken uit is zeg maar. Dus zet Luca heel leuk elke keer de lamp aan. En dan trots wijzen naar de lamp die aan is, ”mama zie je wat ik gedaan heb?”.

 Ik heb ook weer eens lekker cake gebakken. Hier staat hij net in de oven. Het was een recept van de blog van Pauline, uit Paulines Keuken! Check hier het recept. Hij smaakte echt super lekker en was dan ook binnen no time op haha.

 Luca vind het ook erg leuk om met de afstandbediening te spelen. Hier kijkt hij naar het menu om hem vervolgens op radio NPO 1 te zetten en weg te lopen. Boefje!Gelukkig voor mama kan hij ook al heel goed opruimen. Ik zei tegen hem toen zijn fles leeg was dat hij hem wel naar de keuken mocht brengen vast. En dat heeft meneer dus gedaan. Ook helemaal zelf op het aanrecht gezet. ‘Applausje!’

 Zaterdag ging Luca met zijn opa en oom naar het bos om foto’s te maken. Het was super mooi weer daarvoor. Ik had hem zijn mooie sterrenvestje aangetrokken met een spijkerbroekje. Mijn stoere mannetje. We zaten hier op de grond en gingen ‘vliegen’. Hij gaat dan heel leuk met zijn handen omhoog en heen en weer alsof hij vliegt.

Zondag was het echt super mooi weer, net als zaterdag overigens. Dit is ’s ochtends toen ik op stond. We zijn toen lekker lopend naar de kerk gegaan. Goed voor de beweging en het was er heerlijk weer voor. Toen we uit de kerk kwamen konden we zelfs zonder jas naar huis lopen en dat in november. Wauw!Dit waren de foto’s van afgelopen week. Hoe gaat het bij jullie met de happy momentjes? Ik vind het altijd erg leuk om te zien op facebook! Kijk ook op de blog van Monique voor haar foto

‘s. Klik hier. Tot volgende week!

Liefs,
M.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: