Op instagram is een challange in oktober over quotes uit de bijbel. Ik zag hem bij Avreugde voorbij komen. In eerste instantie wilde ik niet mee doen, maar het trok me toch. Ik zag de kans om wat meer met journaling bible bezig te zijn en met de bijbel. Zonder dat het met een dagboekje gaat. Het is wat meer handlettering dus ‘kost’ ook iets minder tijd. Nu is dat een beetje gek, want bijbellezen kost je geen tijd natuurlijk. Het levert je wel veel op. Zo ook onderstaande plaatjes. 

Dag 1
Spreuken 15:15


Dag 2
Jakobus 1:17

Dag 3
Markus 9:23


Dag 4
Filipenzen 4:6


Dag 5
Psalm 91:11


Dag 6
Filipenzen 2:4


Dag 7 
1 petrus 5:7

Materiaal dat ik gebruikt heb
Bij alle teksten heb ik gebruik gemaakt van fineliners van stabilo. Voor dat ik begon heb ik met potlood een schets gemaakt. Ik ben nog niet zo goed in handlettering dus dan is dat zeer fijn. In alle pagina’s heb ik andere kleurtjes proberen te gebruiken. Door middel van 1 kleur is het een mooi geheel, maar gebruik van meerder kleuren kun je verschillende woorden extra nadruk geven. Fijn om zo bezig te kunnen zijn met Zijn woord. 

In sommige gevallen koos ik voor de Engelse tekst. Dit doe ik vaak omdat ik deze tekst gewoon mooier vind dan de Nederlandse tekst. Nederlands kan soms gewoon nogal plat zijn. Zeggen wat er precies gebeurd en niet een nuance inbrengen. Als jullie snappen wat ik bedoel. 

Doen jullie ook mee met de challange?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: