De feestdagen zijn in aantocht. Na de aankomst van Sinterklaas kunnen we er niet meer om heen. De grote vraag is natuurlijk altijd wat geven we als cadeau of cadeautjes? Hoeveel geef je eigenlijk? En wat is je budget voor de feestdagen? Onze kinderen mogen 3 keer hun schoen zetten én krijgen dan met 3 pakjesavonden een cadeautje. Bij mijn schoonfamilie is het budget maximaal 10 euro per kind en dan 1 cadeautje (zodat je niet 10 cadeautjes van 1 euro hebt voor 1 kind, wel pakken we soms een aantal kleine cadeautjes samen in). Mijn totale budget was ergens rond de 30 euro. Daar zijn we met bijna 20 euro ruim onder gebleven. Nu kwam ik er achter dat ik nog 1 cadeautje voor Nola wil (dan hebben ze qua aantal gelijk). Gelukkig heb ik nog een aantal tips voor leuke cadeautjes.

Wat koop je tijdens de feestdagen?

Elk jaar vind ik het stiekem maar weer gedoe. Wat wil je hebben voor de feestdagen? En dan niet alleen ik én niet alleen voor de feestdagen. Ook voor de kinderen willen ze graag weten wat ze kunnen kopen. Het liefst heb ik 1 groter cadeau van mensen samen. Anders worden het vaak toch kleine cadeautjes. Voor kleinere kinderen heel leuk, maar ons huis ontploft! Dus bedacht ik dit jaar wat grotere cadeau’s voor de kinderen. Voor Luca bijvoorbeeld een racebaan, die van Vtech is echt heel leuk.

Racebaan vtech

Groter en duurzamer cadeau van KidZimpulZ

Wil je graag een wat groter en duurzamer cadeau geven? Dan is het speelkleed van KidZimpulZ echt heel tof. Wij hebben hem met de zomer mogen testen voor jullie en daar schreef ik al eens over. Het is een perfect picknickkleed. Ook ging het kleed mee tijdens de ‘Op een paarse wolk’ markt die ik organiseerden samen met 2 andere toffe ondernemers. Het kleed was ook van de partij toen mijn zusje ging trouwen. Tijdens de dag waren er 3 kinderen (die van mij natuurlijk en nog een meisje van ongeveer 7 jaar). Zij konden heerlijk op het kleed spelen. Zo werden ze niet koud door de plavuizen die er lagen. Echt nog steeds heel blij mee!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

We hadden een hoop mee naar de bruiloft afgelopen woensdag. Waar ik het meest blij mee was? Het speelkleed van @kidzimpulz. We waren dan wel binnen door het weer maar de vloer was door de stenen toch wat koud. Ideaal dan dit kleed met speciale onderlaag voor buiten. Die houdt de kou tegen! Zo konden de kinderen heerlijk op de grond spelen. Want de hele dag in het gareel gaat niet lukken. Dus ook extra blij met de ‘oppas’ a.k.a. Mijn schoonvader die er was. Zo konden Mark en ik toch alles mee krijgen en de kinderen onder de ceremonie naar de wc en onder de kerk lekker spelen. Top! Wat vind jij onmisbaar om mee te nemen naar een bruiloft voor je kinderen? #wedding #bruiloft #daggast #bruiloftgast #feest #kerkdienst #ceremonie #kidzimpulz #speelkleed #speelgoed #blokken #spelendleren #meenemen #zusvandebruid #kasteelschaffelaar #barneveld #mamavantwee #meisjesmama #jongensmama #hulpambtenaarvandeburgerlijkestand #bruidsmeisje #bruidsjongen

Een bericht gedeeld door Minke (@mamaminke.nl) op

Educatief speelgoed

Educatief speelgoed is altijd fijn. Je kind(eren) kunnen lekker spelen én tegelijkertijd ook wat leren. Dat klinkt toch als een win-win situatie. Weet je niet zo goed waar je op kunt letten? Lees dan zeker even deze blog terug, waarin een aantal tips staan waar je op kunt letten. Neem dan zeker even een kijkje op de site die daar in de blog staat. Je kunt zoeken op categorie én op leeftijd. Dat is dus echt zo handig. Als je even wacht tot black friday (nog 4 dagen!) dan heb je nog extra korting ook! Ik vind bijvoorbeeld de ark van Noach echt te leuk, zeker ook in combinatie met geloofsopvoeding.

Toffe merken bij hi cutiepie

Ken je de webshop hi cutiepie al? Ik heb de eigenaresse al een aantal keren mogen ontmoeten. Niet alleen omdat we wel eens samen hebben gewerkt, maar ook omdat ik bij haar wel eens wat heb gekocht. En ze stond met een kraam op de ‘op een paarse wolk’ mark die ik dus organiseerde samen met 2 andere onderneemsters. Ze heeft zo veel leuks in haar shop en ook merken die je niet overal tegen komt. Super tof dus. Mijn kinderen spelen nog steeds met de indianentent die wij eens mochten reviewen. Die is er niet meer heb ik begrepen, maar wel deze nieuwe tipitent met houten poppetjes!

indianen tellen wigwam

Vtech, een merk dat het altijd goed doet

En als laatste tip ik een merk dat het eigenlijk altijd wel goed doet. Al vanaf dat Luca klein was krijgen wij speelgoed van het merk Vtech. Ik kan me dus gewoon enkel positieve ervaringen met het speelgoed herinneren. Speelgoed is niet kapot te krijgen, de kinderen vinden het fantastisch én in elke prijscategorie is er wel iets te koop. Vooral dat laatste is handig, want zo kun je het ook als schoencadeautje gebruiken bijvoorbeeld. Afgelopen weekend kreeg Luca nog een schoencadeautje van Vtech. Zo waar iets dat ik zelf nog niet eens kende, dat mag ook in de krant!

Ja, die feestdagen komen er weer aan. Maar met deze tips hoop ik dat het kiezen van een tof cadeau net even wat makkelijker wordt. Waar koop jij graag je (Sinterklaas)cadeautjes? Of wat valt erg in de smaak bij jou kinderen qua cadeau?

cadeau tips voor de feestdagen

Stock Photos  door EvgeniiAnd/Shutterstock

1 thought on “4 tips voor het leukste cadeau voor de feestdagen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: