Hoera, Sinterklaas is weer in het land! Of hoera, de kinderen zijn door de dolle heen natuurlijk. Dus eigenlijk is het nogal een drukke tijd. En dat merk ik aan mezelf. Ik ben niet gewoon moe, maar echt te vermoeid. Ik val rond half 8 in slaap ’s avonds. Dat geeft niet hoor, maar maakt dat ik minder tijd heb voor mijn blog helaas. Het drukke verjaardagsweekend vorige week heeft me echt genekt helaas. Maar kijk mee, het was wel heel erg leuk!

Ik vind dit dus echt een mooie foto van mijzelf. En dat zeg ik niet vaak. Maar de locatie, mijn haar/make-up die top zaten en de schitterende jurk. Yes, I love it!

Ik gaf een aantal cadeautips, waaronder deze toffe racebaan van Vtech.  En ook kon je lezen hoe ik als christen aan kijk tegen het spel Doolhof. Er is nu een toffe 3D versie uit!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lief klein meisje Geboren als geschenk Ontvangen met open armen We zijn blij dat je er bent. ♥️ Hieperdepiep hoera, er is er eentje jarig! Hieperdepiep hoera alle vlaggen hangen uit! 🎶 Vandaag ben je dan echt jarig. Of eigenlijk niet dit tijdstip, maar 4 jaar geleden was ik ook al wakker. Spanning wat de dag zou brengen. En snel nog even wat drinken, want dat mocht een tijdje niet ivm de keizersnee. Om 10.29 uur ben je geboren, op een donderdag. Het was meteen goed (voor mij dan, niet voor jou want jij bleef maar huilen eerst). Vandaag mag je naar school. Naar de basisschool. Wat heb je er zin in. Maar stiekem vind je het ook wel spannend. Ook de middag naar school. Hoe gaat dat zijn? We gaan het ontdekken lief meisje. Blijf maar zoals je bent. We zijn ontzettend trots op je. Love you to the moon and back 🎂🎉🎊🎈🎁

Een bericht gedeeld door Minke (@mamaminke.nl) op

Natuurlijk hadden we de verjaardag van Nola. Zij werd 12 november al weer 4 jaar. Ik kan me nog zo goed herinneren de dag dat zij geboren werd (oh ja, zo voelde de pijn van een KS). Nu is ze al weer een groot en zelfstandig meisje. Direct reden voor een grote schoonmaak. Ik bracht veel speelgoed waar niet mee gespeeld wordt naar Recycle Sint Ede en liet hen de opbrengst + het overgebleven speelgoed aan een goed doel schenken. Een win-win situatie wat mijn betreft.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Samen met Nola een dagje uit gister. Wij vetrokken namelijk naar Amsterdam voor de uitreiking van @speelgoed_van_het_jaar. De trein was al een avontuur opzich. Lekker pannenkoekjes eten, boekjes lezen en tekenen. Daarna rondkijken in @nemosciencemuseum en alles uitproberen. Het was wat druk en veel snapte ze ook niet zo goed. Nog net een beetje aan de jonge kant denk ik. Maar we vermaakten ons prima. Toen kwam het gedeelte waar ze naar uit keek. Spelen met het speelgoed. Wat vond ze dat fantastisch! Wat er toen gebeurde kun je lezen bij de nieuwste foto van @mamaminkegelooft. Wat een toffe winnaars ook. Allemaal gefeliciteerd! Veel interessante informatie gehad. Aardige mensen gesproken. En gemerkt hoe tof en lief de blogger community kan zijn! Toen hup weer terug naar huis, want we waren het beide wel zat ook. In de trein nog wat eten en via Disney frozen kijken die ik thuis gedownload had. Tip van flip. Helemaal voor in de trein is het rustiger dan helemaal achter in de trein. Om 17.24 konden wij gewoon zitten 👍. Vandaag weer over tot de orde van de dag. Kindjes naar school, mama afspraak met lieve @dozign.nl. En voorbereiden voor een verjaardagsweekend. Wat zijn jullie plannen vandaag? #speelgoedvanhetjaar #nemo #uitgenodigd #amsterdam #trein #spelenmetcody #spelendleren #speelgoedmetgeluid #dagjeweg #moederendochter #metdetrein #pannenkoeken #homemade #samenlezen #voorlezen #mamaminke #mamablogger

Een bericht gedeeld door Minke (@mamaminke.nl) op

En een week voordat Nola 4 werd mocht ik met haar naar de uitslag van Speelgoed van het jaar. Zo leuk om te zien wie er gewonnen hebben. Dat kun je trouwens hier lezen. Ze vond het geweldig, mama is 30 jaar ouder nadat Nola weg bleek te zijn én was over de top blij toen ze weer gevonden was. Dankjewel Lodi! En natuurlijk ook alle andere lieve bloggers die mee hielpen zoeken. Het was in ieder geval een dag om nooit te vergeten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Alvast happy birthday to us! Gister vierden we de verjaardag van Nola en een beetje die van mij. Ik ben zelf 3 januari pas jarig maar met alle verjaardagen en feestdagen in november en december zie ik onze families al genoeg. Mijn verjaardag is voor mijn gezin. En dus kreeg ik volgens traditie een map met allemaal lieve woorden van familie, vrienden en buren. Zo lief! En de taart bestelde ik bij iemand uit onze kerk. Ze woont in de buurt (lekker makkelijk met ophalen dus) en ze zijn zo lekker! Machtig maar lekker. Nola kreeg deze Minnie Mouse taart nu ze 4 werd. Ze was helemaal blij en vond hem erg lekker. Vanmorgen nog een feestje met vriendjes en vriendinnetjes en vanmiddag verjaardag van ons nichtje. We gaan nog even door met feesten dus. Fijne zondag allemaal! #bijna30 #bijnajarig #bijna4 #birthdaygirl #taart #minniemouse #twinnenmetmijndochter #panterjurkjes #lievefamilie #lievenolaesmee #cadeautjes #feest #feestje #vrienden #cadeau

Een bericht gedeeld door Minke (@mamaminke.nl) op

Deze geweldige taart mag niet ontbreken. Hij was echt heerlijk! We hebben er van genoten en Nola vond hem fantastisch. Veel complimenten ook gehad (die eigenlijk niet voor mij zijn, want ik heb hem niet gemaakt!).

En toen kwam Sinterklaas al weer aan in Nederland. De gekte (en helaas ook discussie, bah!) barst weer los. Gelukkig kunnen mijn kinderen er nog van genieten. Als we allemaal wat water bij de wijn doen (roetveeg en zwarte pieten) dan kunnen we er toch allemaal van genieten. Tot die tijd lees ik mooie boeken met de kinderen, zoals Sinterklaas zonder baard, krijgen ze veel cadeautjes, hebben we een SinterklaasBloghop én eten we te veel pepernoten.

Vandaag, zondag 17 november, was ik met Nola bij mijn ouders. Mijn moeder was afgelopen week jarig en vandaag vierde zij het. Mark deed mee met de zevenheuvelenloop en Luca ging hem samen met opa aanmoedigen. Zo hadden we allemaal een heerlijke dag die we samen afsloten met lekker eten. Op naar een nieuwe week, met hopelijk wat bij slapen en al weer ons eerste sinterklaasfeest!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: