Zaten jullie gister voor de buis te kijken naar de intocht van Sinterklaas of ben je er nog op uit gegaan? Gelukkig kwam alles goed en is Sinterklaas weer in het land. Samen met een aantal andere bloggers bedachten we dat het leuk was om een sinterklaasBloghop2019 te organiseren. Leuk voor jullie en ons natuurlijk. Hopelijk leer je zo weer leuke nieuwe blogs kennen én wie weet win je nog een te leuke prijs. Bij mij kun je het spel geheime dienst winnen, maar daarover vertel ik later mee. Eerst zal ik vertellen wie ik ben, wat een bloghop is en waar je vandaan kunt komen of heen kunt gaan. Hop je gezellig met me mee?

Wie is Mama Minke?

Wat leuk dat je via deze bloghop op mijn blog komt kijken. Of misschien start je wel bij mij, maar weet je eigenlijk helemaal niet zo goed wie ik ben. Ik zal me even kort voorstellen en vertellen wat je zoal kunt vinden op mijn blog. Ik ben Minke, beter bekend als Mama Minke, samen met mijn man (al trouwen we volgend jaar pas) hebben wij twee schatten van kinderen. Een jongen, Luca, en een meisjes, Nola. Op mijn blog schrijf ik over geloof, kids en liefde. Mijn kinderen zijn mijn grote inspiratiebron, maar ook het geloof en onze bruiloft komen veelvuldig langs. Zo kun je o.a. lezen over een spel voor je kinderen, schapenkoning, cadeautjes die je moeder zeker wil hebben (geschreven voor moederdag, maar ook met sinterklaas vind ze dat vast leuk om te krijgen) en over het uitzoeken van mijn trouwjurk. Er is zo veel te lezen, neem gerust eens een kijkje. Mocht je vragen hebben, stel ze dan onder een blog of stuur een berichtje via mail of social media.

Fotoshoot misabella gezin Mama Minke

Wat is een sinterklaasbloghop2019?

Een bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs. Waarschijnlijk ben je via Xenia van lifebyxenia naar mijn blog gehopt (dankjewel!). Xenia is mama van 3 en neemt je mee de wereld rond. Letterlijk, door haar verhalen over reizen, maar ook met recepten. Ze reviewd ook leuk speelgoed en leuke uitjes voor het hele gezin. Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat je bent gestart op mijn blog. Goed om te weten over deze bloghop: als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele #SinterklaasBloghop2019 volbracht! Ik stuur je in ieder geval straks door naar Nadia van Happiness from me.  Je kunt daar lezen over hele uiteenlopende dingen. Moederschap, persoonlijke blogs en leuke reviews. Bij Nadia maak je kans op een ritualspakket. Heerlijk ontspannen de feestdagen in.

Waar kom je vandaan en waar ga je heen?

Zoals ik net al vertelde kom je, wanneer je niet bij mij bent gestart via Xenia bij mij. Daar heb je natuurlijk ook mee gedaan met de winactie. Wat mijn winactie precies is en hoe je kunt winnen lees je hieronder. Maar eerst vertel ik je graag even hoe het dan nu verder gaat. Voordat je enthousiast mee gaat doen en dit stukje mist. Nadat je hebt gezien wat en hoe je kunt winnen op mijn blog zou ik het natuurlijk super leuk vinden als je mee doet met de winactie. Als je dat gedaan hebt ga je verder naar de blog van Happiness from me. Lees daar goed hoe je mee kunt doen aan haar winactie. Dan kunnen we nu door waar jullie natuurlijk voor zijn gekomen.

spel geheime dienst, winactie sinterklaasbloghop 2019

Wat  kun je winnen?

Toen ik het spelletje geheime dienst binnen kreeg was ik direct enthousiast. Een spel om zo aan je kinderen te laten zien dat we het hier heel fijn hebben. In sommige landen worden christenen vervolgd voor hun geloof. Terwijl agenten het hun lastig proberen te maken, proberen de gelovigen bijbels te smokkelen en doen ze hun best het evangelie te verspreiden. Maar wie kun je vertrouwen? Dit spel is geschikt voor grote groepen (van 10 tot 20 spelers) maar ook voor een kleine groep van 2 tot 9 spelers. De leeftijd die erop staat is voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder. Dat lijkt me zeker een goede indicatie. Dit spel is ontwikkeld door Neema games in samenwerking met open doors.

spel geheime dienst, winactie sinterklaasbloghop 2019

Hoe kun je winnen?

Het allerbelangrijkste, volg de onderstaande stappen om mee te doen met de winactie.

  • Volg mij op facebook en/of instagram én reageer daar onder het bericht over deze winactie.

Je hebt dus twee keer een kans om dit te winnen, maar moet op hetzelfde kanaal wel volgen én reageren.

Ik zou het tof vinden als je de winactie deelt zodat zo veel mogelijk van dit spel horen. De winactie loopt van 17 november 9.00 uur t/m 24 november 23.59 uur. Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt. Bij verdenking van fraude wordt met uitgesloten van deelname aan de winactie. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Reageer binnen 48 uur op mijn bericht dat je gewonnen hebt, anders gaat de prijs naar een ander. Lees ook de disclaimer die altijd geldt bij mijn winacties.

Dan wens ik jullie heel veel succes en veel plezier met de #SinterklaasBloghop2019

10 thoughts on “Sinterklaasbloghop2019: win het spel geheime dienst (winactie gesloten)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: