Zwanger zijn is heel bijzonder. Daar wil ik dan ook graag bij stil staan deze zwangerschap. Daarom wil ik vandaag 7 dingen delen met jullie die ik zo leuk vind aan zwanger zijn. Gewoon even positief zijn en aan de leuke dingen denken. Er zijn altijd minder leuke dingen (misschien dat ik daar ook eens een blog over schrijf), maar het is leuker om positief te blijven en aan de leuke dingen te denken. 

  Leuke dingen aan zwanger zijn

 1. Er groeit nieuw leven in jou. Hoe bijzonder is dat?! Ik vind echt heel bijzonder en ben blij het nog eens mee te mogen maken. 
 2. Je krijgt een buik en niet omdat je dik wordt. Oke, er is een tussenfase waarin mensen niet helemaal kunnen zien of je wat dikker wordt of dat je zwanger bent. Maar daarna, showen met die buik!
 3. Shoppen! De meeste vrouwen houden wel van shoppen. Hoe leuk is het dat je dan allemaal leuke spulletjes voor je baby kunt kopen. Ik vind het erg leuk en kan ook veel niet laten liggen. Waar is de geldboom in onze tuin?
 4. De echo’s die je een glimpje van je kindje laten zien. Super gaaf en leuk om te zien hoe zij (in ons geval) groeit. En hoe ze er soms zo grappig bij ligt.
 5. Niet alleen jij bent blij samen met je partner, je maakt (meestal) ook veel andere mensen blij. De aanstaande opa/oma/overgrootouders/oom/tante. Iedereen leeft mee en vind het allemaal leuk.
 6. Je krijgt cadeautjes en er worden veel dingen voor je gedaan. Ik hou van

  cadeautjes dus dat is leuk. Het hoeft niet iets groots te zijn. Gewoon een gebaar dat ze aan je denken, super lief. Zeker aan het einde willen veel mensen je dingen uit handen nemen. Nu kan ik ook iets minder dat een anders vanwege de vele harde buiken, maar toch. Heel erg fijn! Denk ook aan een parkeerplek speciaal voor zwangeren.

 7. Een babyshower! Wat vond ik dat leuk en wat heb ik genoten. Geweldig! 

Wat vonden jullie het leukste aan zwanger zijn?

Leuke dingen aan zwanger zijn

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: