Digitransfer zwangerschap

Tegenwoordig wordt niet meer gewoon gezegd ‘Ik ben zwanger’, maar pakken we helemaal uit met leuke ideetjes. Zo hadden wij bij de zwangerschap van Luca een kaartje voor de opa’s en oma gekocht met daarop ‘Gefeliciteerd met uw kleinkind’. Nu bleek dat ze eerst dachten dat we gingen trouwen, maar toen zat de envelop nog dicht. Bij deze zwangerschap hebben we het iets anders aangepast.
Onze printer deed het niet dus ik kon niet aan de gang met speciaal papier om iets op je shirt te zetten, wat ik toch ook nog eens wil proberen. Ik ben wel in het bezit van stempels en inkt. Dus ik bedacht dat ik hetzelfde effect kon bereiken door de tekst op een romper te stempelen. Dit bleek nog lastiger dan gedacht. De eerste keer zat de tekst veel te laag waardoor deze helemaal in de broek verdween. Dus nog een keer de tekst erboven. 

Had ik toen maar geweten dat je bij digitransfer deze shirts gewoon kunt bestellen. Dat was een stuk makkelijker geweest. Je kunt zo heel leuk de geboorte van je kindje aankondigen middels een shirt of romper. Naast de leuke shirts voor jullie eerste wondertje kun je ook leuke shirt voor jezelf, partner of ouders kopen. Daarop kan dan staan dat zij voor het eerst opa/oma/papa worden. Het leuke is, je kunt de tekst ook nog zelf aanpassen. Met een leuk plaatje erbij. 

Digitransfer zwangerschap
Een foto waarbij Luca het aan heeft komt t.z.t. op
mijn social media voorbij.

De website wijst zich vanzelf en ik vond het dan ook niet lastig om een bestelling te plaatsen. Wij kozen voor een shirtje met de tekst ‘Ik ben grote broer geworden’. De zwangerschap was al bekend en nu kan Luca dit mooie shirt aantrekken als hij gaat trakteren op de peuterspeelzaal. Vanwege de keizersnede zal ik Luca niet zelf aan kunnen kleden als hij gaat trakteren dus ik heb de outfit al vast samengesteld. Mocht je de juiste maat niet kunnen vinden of er vragen over hebben. Ze staan je goed te woord. Ik vond het zelf namelijk lastig omdat ik alleen maat 18-24 maand kon vinden. Ik heb een shirt van 1 -2 jaar ontvangen en deze is prima qua maat voor Luca. Nu is hij qua bovenlichaam iets kleiner dan onderlichaam waardoor hij prima valt bij hem. 

Je kunt kiezen uit verschillende teksten en shirts/truien. Dit kun je dus ook laten maken voor een vrijgezellenfeestje of als iemand bijvoorbeeld 50 wordt. Speciaal voor jullie is er een kortingscode geldig t/m 30 november 2015. Daarmee krijg je 15% korting op je bestelling. Vergeet deze niet in te vullen!


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: