Op dit moment ben ik al weer 37 weken en 2 dagen zwanger. De tijd vliegt voorbij en de updates blijven een beetje uit. Er valt nu ook niet veel bijzonders toe te voegen. De tijd gaat snel, de baby groeit heel erg goed en ik heb last van verschillende zwangerschapskwaaltjes. Daar wil ik jullie niet mee lastig vallen. Vele moeders zijn me voorgegaan en hebben er last van gehad, soms zit het de blijdschap een beetje in de weg helaas. Toch wil ik nog even bij de leuke dingen stil staan. Zoals mijn steeds maar groter wordende buik.

Ik heb veel buikfoto’s laten maken door M. en wil deze graag met jullie delen. We hebben ze gemaakt voor eigen gebruik, maar dat natuurlijk niet alleen. Ik vind het ook leuk om met jullie te delen. Vandaar vandaag een blog met mooi veel buikfoto’s. 

Hebben jullie ook veel buikfoto’s gemaakt tijdens je zwangerschap? En merkten jullie dat je bij een tweede of volgend kindje een grotere buik kregen dan bij de eerste zwangerschap?

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: