Er zijn heel veel manieren om je zwangerschap te blijven herinneren. Uiteraard kun je er zelf aan terug denken. Het blijft in je hoofd zitten hoe bijzonder het was, maar toch vervagen deze gedachten. Om dit wat langer vast te houden kun je tijdens je zwangerschap leuke dingen doen om dit vast te leggen. Denk aan buikfoto’s maken, gewoon met je eigen camera thuis, of een zwangerschapsfotoshoot. Daarnaast kun je ook een buikschildering laten maken, een bellypaint.

Foto’s en bellypaint gemaakt door Machteld.

Bij de zwangerschap van Luca hebben wij een fotoshoot en bellypaint laten maken. Hoe bijzonder is het om van een stel met alle vrijheden te gaan naar een gezinnetje. Ik vond het erg leuk om deze vast te laten leggen door Juliette. Je kunt kiezen uit verschillende opstellingen, van jou alleen of met je partner samen. Op locatie, buiten, of binnen ergens. Samen met eventueel al eerder geboren kinderen. Ik vond het zelf erg prettig bij Juliette, zij zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde ook al kende ik haar niet. De foto’s zijn ook prachtig geworden. Het is natuurlijk al ruim 2 jaar geleden dat ik bij haar was, maar ik heb haar afgelopen september weer mogen ontmoeten op een bruiloft en daar ging het precies hetzelfde met prachtige foto’s als resultaat.

Foto’s gemaakt door Juliette.
Bellypaint en vlinder gemaakt door Machteld.


De bellypaint heb ik bij zowel de zwangerschap van Luca als deze zwangerschap laten doen. Ik vond het erg leuk en echt een momentje voor mezelf. Even bewust stil staan bij het feit dat er iets bijzonder gebeurd in mijn buik. Een leuk ontwerp uitkiezen en deze laten schilderen op mijn buik. Deze keer vond ik het nog leuker, omdat het toch allemaal wat sneller gaat. Wij gaan mee in het ritme van Luca en de zwangerschap lijkt er dan soms wat bij te bungelen. Zo stond ik er toch echt bij stil en even een relax moment voor mezelf. Machteld maakte deze bellypaints en ik ben echt super blij met het resultaat.

Foto’s gemaakt door Juliette.
Haar, make-up en vlinder gedaan door Machteld.


Een bellypaint kost 65 euro excl. reiskosten bij Machteld, een fotoshoot kost tussen de 70 en 125 euro excl. reiskosten bij Juliette. Kijk op hun website (klikbare link in deze blog) voor meer informatie.

1 thought on “Blijvende herinnering aan je zwangerschap #1

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: