Van mijn man hoor ik regelmatig wat ik nou weer op die telefoon aan het doen ben. Meestal denkt hij dat ik gewoon wat zit te appen met vriendinnen. Helaas voor mij is dit niet altijd het geval. Natuurlijk app ik ook wel met vriendinnen, maar niet alleen maar. Er zijn veel meer dingen die ik doe als ik bezig ben mijn mijn telefoon. Zeker als blogger zijnde. Het leek me leuk deze voor jullie op een rijtje te zetten. 

8 dingen waar ik als blogger mijn telefoon voor gebruik

  1. foto’s maken. Ik heb nu een samsung telefoon gekocht die best wel goede foto’s maakt, maar ook de nieuwste huawei doet dat bijvoorbeeld. Kijk altijd even in de specificaties van de telefoon als je dat belangrijk vind. Dus soms maak ik wel gewoon foto’s voor mijn blog met mijn telefoon. Alle foto’s uit de happy moments bijvoorbeeld zijn gemaakt met mijn telefoon. Mama is als blogger bijna niet zonder telefoon te zien.
  2. Appgroepje met andere bloggers. Soms is het fijn om even te kunnen sparren met andere bloggers. Als je wat leuks wilt organiseren zoals een kleine bloghop bijvoorbeeld of als je ergens niet uit komt. Fijn om dan korte lijntjes te hebben.
  3. facebook. Niet alleen om mijn blog te promoten, maar ook om te reageren op jullie reacties op mijn facebookaccount, om in bloggroepen vragen te stellen en op andere manieren in contact te komen met bloggers.
  4. instagram. Ik gebruik voor mijn blog ook veel instagram. Foto’s delen van mijn blog, maar ook om jullie een kijkje in mijn leven te geven. Niet alle foto’s komen online dus dan is het leuk dat te zien op instagram. Ik ben nu bezig wat meer met instastory te gaan doen. Ik heb daar nog niet echt kennis van, maar dat komt vast goed.
  5. Mail. Ook mijn mail lees ik geregeld via mijn telefoon. Handig om zo snel te kunnen schakelen. Al wil het ook voorkomen dat ik dus soms als we aan het eten zijn mijn mail even lees als er iets binnen komt.
  6. pinterest. Ik deel mijn blog op op pinterest maar kijk er ook voor inspiratie. Niet alleen voor ons huis en om te bakken, maar ook voor blogonderwerpen en om mijn blog te laten groeien bijvoorbeeld.
  7. fotobewerkingsprogramma. Wij hebben onze kinderen niet herkenbaar in beeld. Soms heb ik zo’n leuke foto die ik wil delen op instagram dat ik hem toch even moet bewerken. Dat kost ook even tijd en kan gewoon op mijn telefoon.
  8. foto’s uitzoeken. Naast foto’s maken zoek ik ook de foto’s vast uit op mijn mobiel. Niet alles hoeft online en niet alles kan online. Alleen de foto’s die ik wil delen zet ik op mijn laptop om daar te bewerken en in een blog te zetten.

Waarom ik koos voor de samsung en niet de nieuwste huawei

Samsung, een veel gebruikte telefoon. Ik heb hiervoor een huawei gehad die het ook goed deed. Toch ging ik weer terug naar samsung. Nu ik het zo over nadenk had ik daar geen echte reden voor dat de kwaliteit niet goed was. Enkel dat ik, toen ik een nieuwe telefoon kocht, graag een goede camera wilde en toen uit kwam bij deze samsung. Als het een huawei was geweest had ik die gekozen. Ik ben niet zo’n merkvast type dus wissel nog wel eens. Als hij maar doet wat hij moet doen zeg ik altijd. Voor nu doet deze telefoon nog prima wat hij moet doen.

Daarnaast vind ik het ook gewoon leuk om soms een spelletje te spelen, nu.nl te lezen, muziek te luisteren via YouTube of te appen met vriendinnen met mijn telefoon. Maar dat doe ik gewoon als mama Minke, niet als blogger specifiek. En dat doet deze samsung ook prima. Daar heb ik niet de nieuwste huawei voor nodig. Waar gebruiken jullie je telefoon het meest voor? Welk merk vinden jullie het fijnst?

liefs Minke

Uitgelichte afbeelding door Shutterstock

bloggers & telefoon pinterestafbeeldingpinterestafbeelding

4 thoughts on “8 dingen waar ik als blogger mijn telefoon voor gebruik

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: