Hoi, welkom op mijn blog en bij deze sinterklaashop. Als jullie mij al langer volgen dan weten jullie vast wat een bloghop is. Yvonne, bedankt weer voor het initiatief nemen! Al vaker deed ik mee en konden jullie leuke prijzen winnen. Deze keer een sinterklaashop. Sinterklaas kwam gisteren aan. Zaten jullie ook voor de buis? Luca vond het helemaal geweldig. Dat hij ook naar naar het centrum ging om te kijken met zijn oom en tante was natuurlijk helemaal een feestje. En nu zijn jullie aan de beurt. Doen jullie mee?

Wat is een bloghop?

Een bloghop is een soort ketting waarmee je allemaal verschillende en misschien zelfs wel nieuwe blogs kunt leren kennen. Als je mijn vaste bezoeker bent begin je vast bij mijn blog. Ik vertel dan wat over mijzelf en wat je hier kunt winnen. Want het leuke aan een bloghop is, dat er voor jullie leuke prijzen te winnen zijn. Aan het eind van deze blog vertel ik je wat je bij mij kunt winnen. Daarna kun je door naar de volgende waar je weer aan een leuke winactie mee kunt doen. Als je dan uiteindelijk weer op mijn blog komt (als je hier bent begonnen) ben je helemaal rond geweest. Dit keer doen er 30 bloggers mee dus er zal vast een prijs tussen zitten die je super leuk vind. Heel veel succes als je mee doet met de winacties.

Wie is Mama Minke?

Nou, hoi dus! Ik ben Minke, 27 jaar (januari 1990 voor als je dit later leest haha) en samen met de meest leuke en geweldige man. Sorry dames! Samen hebben we twee schatten van kinderen die mijn grootste inspiratiebron zijn voor mijn blog. Ik werk niet zodat ik voor de kinderen kan zorgen (en wat extra energie kan sparen door mijn cvs). Ik blog hier, op www.puurjael.nl, over geloof, kids en liefde. Dat zijn de belangrijkste waarden in mijn leven. Eigenlijk staan mijn kinderen natuurlijk op 1 maar dat bekt niet zo lekker. Dus vandaar. Ik hoop voor iedereen wat leuks te plaatsen op mijn blog. Je zult vast niet alle artikelen leuk vinden, maar er zit vast iets tussen wat je wel aanspreekt. Wil je nog wat meer weten lees dan eens de about me pagina.

Waar kom je vandaan en waar ga je naar toe?

Als het goed is komt je bij de blog van Ellen vandaan. Een leuke blog van een enthousiaste mama die graag verteld over alle leuke uitstapjes die ze maken en leuke producten met je deelt. Je kunt er nu allemaal leuke tips vinden voor speelgoed. Je kunt bij haar een leuk boek winnen vandaag. Ik hou van voorlezen aan mijn kinderen. Ook nu Nola wat achter loopt met praten is dat extra goed om samen te doen. Als je mijn blog hebt gelezen en mee hebt gedaan aan de winactie kun je verder hoppen naar Amanda. Ben je opzoek naar het allernieuwste en allerleukste voor kids (en hun ouders/grootouders) dan ben je bij haar op het juiste adres. Er komen leuke tips langs voor cadeautjes voor deze feestmaand. Maar ze tipt je ook over een overlijdensrisico verzekering. En je kunt bij haar een super leuke prijs winnen die alles met sinterklaas te maken heeft! Altijd goed om daar over na te denken.

Wat kun je winnen?

Je kunt vandaag bij mij een inspirerend leven bullet journal winnen. Het gebruik van een zogenoemde bujo is helemaal hot tegenwoordig. Er zijn ook verschillende groepen te vinden op facebook en pinterest staat er vol mee. Ook ik ben er aan begonnen. Ik vind deze bujo heel fijn werken, amper doordrukken en er zitten genoeg pagina’s in. Ook staan er achterin een aantal voorbeelden. Heel handig als je, net als ik, voor het eerst begint. Ik gebruik zelf graag de labelmal van de hema, dus daar doe ik ook een setje van bij (er zit ook een enveloppen mal bij) en een potlood mag natuurlijk ook niet ontbreken. Zo heb je een mooie pakket om te beginnen. Enige wat je nog hoeft te hebben is een pen en inspiratie. Ik gebruik hem zelf om alles voor mijn blog in bij te houden. Super handig en het werkt voor mij ideaal.

winactie bloghop

Wat moet je doen om te winnen? De winactie is gesloten!

 1. Laat een reactie achter met een geldig mailadres. Vertel daarin waar jij de bujo graag voor zou willen gebruiken.
 2. Like mamaminke.nl op instagram en tag iemand bij de foto over deze winactie voor een extra winkans.

De winactie loopt tot en met 27 november 2017. De winnaar krijgt van mij persoonlijk bericht. Reageer binnen 2 dagen op deze mail, doe je dat niet dan ben ik genoodzaakt een andere winnaar te kiezen. Lees ook mijn disclaimer over winacties. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Heel veel plezier met deze sinterklaashop en hopelijk zie ik je vaker terug op mijn blog!

liefs Minke

40 thoughts on “Sinterklaashop 2017

 1. Ik wil deze BuJo gaan gebruiken voor een heel bijzonder doel, vind ik zelf dan hihi. Onze tweeling Lucas & Eva mogen vanaf 5 december offiieel naar school. En ik ga dan beetje bij beetje aan de slag om te gaan oefenen voor de avondvierdaagse. Dat is voor mij een kunst op zich aangezien ik niet echt kan sporten door een cyste in mijn hoofd. In deze BuJo wil ik mijn “prestaties” bij gaan houden en noteren hoe mijn lichaam erop reageert. Daarnaast wil ik de BuJo vrolijk houden door er ook leuke uitstapjes met onze tweeling in bij te houden. Mijn doel is om straks minimaal 1 avond van de avondvierdaagse met onze tweeling mee te kunnen lopen.

 2. Leuk! Zie er veel voorbeelden van voorbij komen. Lijkt me super leuk om te maken! Overal post its nu. Voor wat meer overzicht doe ik graag mee.

 3. Leuk! Ik ben van de lijstjes en bezig met handletteren. Dus dit lijkt mij super handig om te gebruiken en hierin te verzamelen, minder losse blaadjes.

 4. Mijn lieve dochter is een lief hoogsensitief meisje. Samen zijn we nog op zoek naar manieren waarom ze de vele indrukken die ze dagelijks krijgt op een fijne manier te verwerken.

  Dit journal lijkt me alvast een fijne ontdekking om mee van start te gaan!

 5. toffe prijs!! ik doe graag mee, wellicht dat zo’n bulletjournal mij helpt om dingen te verwerken en overzicht te krijgen in mijn hoofd.

 6. Fantastisch! heb altijd al een eigen agenda met planner willen maken in combinatie met bucketlist dus doe heel graag mee voor deze fantastische prijs

 7. Oh, deze zou ik erg graag aan mijn zus willen geven. In onze familie is zij altijd de ccreatieve geest en zal dit helemaal leuk vinden om te gebruiken!

 8. Ik zou het gebruiken om wat orde en structuur aan te brengen. 3 kinderen waarvan 1 een paar maanden geleden een diagnose heeft gekregen en ineens allerlei gesprekken, oudercursus, therapie bij komt kijken dus veel in het hoofd momenteel.

 9. Wat super leuk. Ik maak altyd veel lijstjes en lijkt me geweldig om dat hierin te doen. Fijn overzichtelijk en fijn creatief bezig zijn.

 10. Goedemorgen!

  Wat een leuke manier om via deze sinthop allerlei nieuwe blogs te leren kennen! Op de een of andere manier blijf je toch altijd een beetje in je eigen cirkeltje hangen… Superleuk om je te ‘leren kennen’…

  Ik doe ook meteen graag mee aan deze winactie! Ik zou de journal heel graag willen gebruiken voor onze jongste pleegdochter, ze is nét één geworden en ik zoek een leuke manier om haar herinneringen voor haar te bewaren. Dit lijkt me erg leuk om in dit prachtige journal te gaan doen! 🙂

  Ik wens je een hele fijne sinterklaastijd!

 11. Super leuk zo’n hop-actie. Je bent wel een kleine dag kwijt aan het lezen want bij veel Blogger lees ik wel een artikel wat ik interessant vind. Dit is een super leuke prijs. Ben in september begonnen met een bullet journal om de combinatie mama, werk, studie, vrijwilligerswerk en alle andere lijstjes bij elkaar te voegen. Ideaal en het geeft rust! Doe dus graag mee voor een nieuwe!

 12. Kijk hier houd ik van! Ik werk nu in een Filofax en zou graag een echte dagboek bullet willen maken om me hsp ervaringen in te verwerken. Doe graag mee!
  Zag dat je ook naar de kredoe beurs was geweest, ook ik had die toffe kaartjes gewonnen. Hoe heb jij het ervaren en nog topaankopen gedaan? Ik ga je volgen!!!

  1. Wat leuk dat je bij de kreadoe bent geweest. Ik was al een tijdje opzoek naar gelatos van Faber Castell en die heb ik daar gekocht. De basisset in mijn ogen (standaard kleuren, 12 stuks geloof ik). Verder hebben we workshop cupcake versieren gedaan, met de eenhorn. Ook erg leuk. Heb jij nog wat leuks aan geschaft?

 13. Het zou ook mijn eerste ervaring met een bujo zijn en ik verwacht dat ik ‘m overal voor zal gebruiken!!! Bijhouden wanneer ik de bedden heb verschoond (aangezien ik altijd kwijt ben welke week ik die van ons of die van de kinderen heb gedaan), verlanglijstjes van iedereen noteren, ideeën voor bijzondere tradities of cadeautjes etc etc etc.

 14. Hallo Minke,
  Leuk om via de hop ook hier terecht te komen!
  Ik houd nog geen Bujo bij, maar wil hier wel graag mee beginnen en wat is dit een mooie, zeg! 😀
  Wat ik erin wil gaan bijhouden? Welke seizoenen/afleveringen ik gekeken heb van een aantal series, gelezen boeken van (favoriete) schrijvers, mijn vorderingen bij het afvallen, enzovoorts!
  En ik houd van scrapbooken/Project Life, dus ik zal vooral ook mijn te maken projecten/gemaakte projecten erin bijhouden!

  Op Instagram ben ik je gaan volgen (yvonnuh2).

 15. Ik ding heel graag mee. De bullet journal wil ik gebruiken om wat orde te scheppen in mijn chaos. De boodschappen, klusjeslijst, cadeauideeen; mogelijkheden ten over.

 16. Leuk, ik heb nu overal en nergens briefjes rondslingeren, die ik al een tijdje wil bundelen in een schrift. Dit is natuurlijk veel leuker!!! 😀 Ik volg je al een poosje op instagram (Annemieke_Gh).

 17. Wat een ontzettend toffe prijs! Ik doe heel graag mee. Ik ben moeder van twee, maar studeer en blog ook nog dus ik gebruik het voor alles tegelijk. Ideaal om zo het overzicht te houden.

 18. Leuk! Ik zou de Bullet Journal graag gaan gebruiken als planner en agenda in één. Ik vind het handig om mijn afspraken te noteren in een papieren agenda versie, maar dan mis ik het dat er niet genoeg ruimte is voor het plannen van mijn studie. Daar heb ik wat meer zelfaansporing bij nodig en ik denk dat de BuJo mij die zou kunnen geven :).
  Ik heb geen IG, maar ik volg je wel op Bloglovin’ (meermyr).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: