-Door Ilona-
Lieve lezers,
Zoals ik al eerder had laten weten mocht ik via Mama Minke, van MAM Benelux een paar producten testen. Het was een complete verrassing voor mij maar ik had nooit zo’n groot pakket verwacht! Vandaag kunnen jullie dan ook een review lezen van de anti-colic fles van MAM-benelux.

doos producten mamWelke fles is het?

Het is de roze easy start anti-colic fles van 260ml, met een dental speen. Een lichte plastic fles, met lichtroze print, afsluitdop, 1 dental speen en afschermdop. Hij is van onder breed en loopt smaller af naar boven, maar de rand van de fles heeft genoeg ruimte voor een schepje van de poedermelk.

De fles heeft een ingebouwd steriliseer systeem waardoor je alleen een klein laagje water in de fles zelf hoeft te doen en hem dan in de magnetron kan steriliseren. Kind kan de was doen! De instructies waren duidelijk en de fles was binnen een mum van tijd gesteriliseerd en klaar om te gebruiken.

fles mam

We starten gewoon direct met de anti-colic fles!

Dolenthousiast dat ik was, ben ik met de anti-colic fles meteen begonnen. Charlotte is alleen een kersvormige speen gewend en ik had van te voren eigenlijk al zitten kijken naar een dental speen. Dus ik was erg benieuwd of ze de speen wel zou accepteren. En of de fles anti-colic was zoals er op stond.

drinken fles mam
Heel voorzichtig gaf ik haar de fles, normaal knoeit ze namelijk veel met de fles, dus had ik zoals gewoonlijk een slabber om gedaan.

Hoe ging het drinken en bevalt de fles?

Het was dezelfde druppelsnelheid, namelijk die voor pasgeborenen. En ze leek goed te drinken. Er lekte ook geen melk naast haar mond! Die slabber was dus overbodig geweest. Inmiddels gebruiken we hem nu een maandje ongeveer en ik ben echt positief. Ze drinkt er goed uit, er komt geen melk meer naast haar mond of in haar nek en er komt ook weinig lucht in haar maagje.  Het is echt mijn lievelingsfles geworden.

Wat vinden andere van de fles?

Hij is ook meegegaan naar de gastouder en ook mijn man heeft hem geprobeerd. Mijn man vind de fles in principe prima, maar geeft voorkeur aan de s-fles van difrax, omdat deze net wat fijner in zijn hand ligt. Mijn gastouder vind het ook een fijne fles maar vind het jammer dat de eerste milliliters die aangegeven worden, pas 60 zijn. Als ze dus 40ml zou laten staan, kan je dat niet goed zien. In de beschermdop die je op de fles kan zetten, staan nog wel afmetingen, maar dat is soms onhandig om het uit de fles te halen en in de dop te doen om het te kunnen meten.

detail flesje mam

Meest gebruikte fles in huis

Daarnaast moet ik eerlijk zeggen als mama die niet van teveel roze houdt, hij heeft een leuke print, is niet te opzichtig roze maar een leuke lichte kleur. Echt een meisjesfles.  Naast de dr Brown of difrax die we hebben, is de MAM fles de meest gebruikte (door mij dan) fles hier in huis.

liefs Ilona

Deze blog bevat een product dat is opgestuurd door een bedrijf. Dit beïnvloed mijn mening niet.

1 thought on “De easy start anti-colic fles van MAM-benelux door Ilona

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: