Het is al weer een tijdje geleden dat ik deze shoplog opnam. Bij de action hebben ze altijd wel handige spullen en het meeste is er altijd of komt weer terug. Daarom laat ik het toch even zien. Voordeel is ook dat ik sommige producten al getest heb, kan ik direct vertellen of het wat is. Kijk snel mee naar een nieuwe action shoplog!

Action shoplog

Dat was de shoplog. Ik had niet heel veel gehaald, maar vond het leuk dit met jullie te delen. Helaas kan ik de set playdo niet meer vinden bij onze action. Zo jammer, dat had Nola ook wel erg leuk gevonden voor haar verjaardag denk ik. Halen jullie vaak cadeautjes bij de action?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: