Welkom bij weer een nieuwe week en weer een dagboek. Ik had een aantal leuke foto’s gemaakt die onze week goed omschreven. Leuk zo in dit dagboek weer eens terug te blikken naar afgelopen week. Een week met zon en regen, school en zwemles. Vooral veel school ook. Luca mag sinds dit schooljaar ook de vrijdagmiddag naar school dus de tijd samen is wat extra schaars geworden. Maar we deden een aantal leuke dingen. Kijken jullie mee?

Maandagdagboek #24 foto's van maandag

De kinderen gaan weer naar school en we hebben even tijd om de vliering op te ruimen. Wat een zooi komt daar vanaf. Maar ook dit poppenhuis. Een mooi cadeautje voor de verjaardag van Nola straks. Nog even een likje verf misschien en dan kan hij er weer even tegen aan.

We kregen van een buurvrouw een tas met kleding. Super leuk en Nola vind het helemaal geweldig. Ze wil steeds dit prinsessenjurkje aan.

Dinsdag
dagboek #24 foto's van dinsdag

De kinderen gaan weer naar school, ik ga sporten en ik maak vrij weinig foto’s. In de middag gaan we nog even naar de dierenwinkel om een aantal neontetra’s te halen voor in ons aquarium. We nemen alles mee wat ze hebben, 8 stuks. Totaal zitten er nu 13 in onze bak. Erg leuk gezicht vind ik.

In de avond is er ouderavond op school. Samen met Luca ga ik er heen. Hij mag alles aan me laten zien wat ze doen op school. Erg leuk.

Woensdag
dagboek #24 foto's van woensdag

Als ik boodschappen ga doen zie ik dat ze al weer pepernoten in de winkel hebben. Het is gewoon begin september en ze zijn er al weer. Een beetje te vroeg vind ik. Ik ga ze nog maar niet in huis halen.

Als ik Luca heb opgehaald van een kinderfeestje gaan we naar opa toe om te eten. Nola poseert even op het grasveldje met haar door haarzelf uitgezochte kleren.

Donderdag
dagboek #24 foto's van donderdag

Nola is moe dus we blijven lekker thuis en hangen op de bank als Luca in de middag weer naar school is.

In de krant staat een stukje over truckersdag met een aantal foto’s. De foto van mijn vader die ik instuurde staat er ook in. Leuk!

Als we Luca uit school halen gaat Nola in de plassen stampen. Heerlijk gezicht!

Vrijdagdagboek #24 foto's van vrijdag

Eindelijk vind ik ook bij onze action de nieuwe bullet journals. Ze zijn bijna hetzelfde maar binnenkort zal ik er wat meer van laten zien.

Verder maak ik geen foto’s vandaag. De dag eindigt niet zo leuk en ik ben er eigenlijk best verdrietig van. Gelukkig troosten de kinderen mij en spelen we lekker samen.

Zaterdag maak ik helemaal geen foto’s. Ik heb niet zo goed geslapen en we doen het heel rustig aan. De kinderen worden in de ochtend opgehaald en gaan met opa naar de dierentuin. Ze komen pas met het avond eten weer thuis dus ik kan ook echt even niets doen.

Zondagdagboek #24 foto's van zondag

Wat is het heerlijk weer vandaag. Na de kerk en lunch gaan we even naar het bos een rondje lopen. Mooie locatie om te trouwen ook, deze komt op mijn lijstje. En ja ik ben er ook bij. Even een foto als bewijs. Luca maakte deze met mijn telefoon. Kan hij best goed, die zoon van mij!

Dat was het weer voor deze week. Komende week staat er niet heel veel op de planning. We hebben een verjaardag en er is startzondag in de kerk. Mark heeft weer een aantal vrije dagen en verder zien we het wel. Hebben jullie gister ook zo genoten van het weer?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: