Het was even een dingetje hoor, een video maken voor deze action shoplog. Ik vind het toch gek om mezelf terug te horen en zien. Die stem, voor mij klinkt dat dus heel anders. Best vreemd. Maar ik heb dus een video met een shoplog opgenomen. Het zijn vooral knutselspullen, erg leuk vind ik. De video is leuk geworden en vond ik erg leuk om te maken. Kijken jullie mee?

action shoplog

Wat vonden jullie van mijn eerste video?

Spullen testen in de action bullet journal

action shoplog overview

 

Ik heb direct een aantal dingen uit de action shoplog getest voor jullie. Hierbij vast een aantal van mijn bevindingen

 • De waterbrushpennen verven wel fijn, maar water toevoegen lukt niet. Dus heb je alsnog een bakje water nodig. Jammer wel.
 • De waterverf heeft geen kwastje, dus die zul je wel zelf erbij moeten aanschaffen. action shoplog waterverf
 • De spraypaint is heel goed dekkend. Wil je niet zo dekkend hebben heb je veel afstand nodig. Let er op dat je ook naast je papier sprayt dus je ondergrond wordt een beetje vies. Leg er een zeil onder, makkelijk schoon te maken en je tafel wordt niet vies. Het duurt wel lang voor het droog is.
 • De pearldrops maken is leuk maar we lastig. Doe het niet te dik, dat droogt heel langzaam. En let op dat het tuitje er niet af gaat als je in het flesje knijpt.
 • De gesso is niet transparant, maar ook niet heel dekkend met 1 laagje. De spraypaint komt er goed doorheen. Ik wil hem nog wel een keer in mijn bijbel proberen.
 • pigment van de waterverf vind ik wel goed.

close up action shoplog test achterkant roze spraypaint action shoplog

Links is de roze spraypaint zonder gesso, rechts bovenin is de roze spraypain met gesso.action shoplog spraypaint achterkant blauw spraypaint action shoplog

Wat vonden jullie  ervan om de shoplog in een video te zien in plaats van met foto’s? Ik zie zelf al een hoop verbeterpunten, maar voor een eerste keer vind ik het goed gelukt. Laat vooral weten in de reacties of je liever een video of een foto blog ziet van een shoplog. Wat is jou laatste aankoop bij de action geweest?

action shoplog met video van veel creatieve spullen plus de producten zijn getest.

3 thoughts on “Action shoplog veel creatieve spullen, mijn eerste video!

 1. Geinig! Ik kijk nooit vlogs, ik lees liever, maar ik was gewoon nieuwsgierig deze keer 😀 Ik vind je stem helemaal niet raar en je praat soepel en natuurlijk vind ik.
  Ik zou volgende keer zorgen dat je uitgepakt hebt wat je nog beter wilt laten zien en met de prijzen in je hoofd. Dat geeft het filmpje wat meer tempo.
  Maar, überhaupt lef dat je een filmpje maakt. Is toch weer een stapje kwetsbaarder dan alleen schrijven denk ik:)

  1. Bedankt! Ja dat zei mijn man ook al. Heb wat dingen genoteerd voor een volgende keer. Ben wel benieuwd wat je er dan van vind. Al duurt het nog even. Ik hoop toch niet te veel uit te geven bij de action steeds.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: