Maandag 30 april mocht ik samen met de kinderen en Mark naar de Julianatoren. Voor de blog van Judith mochten wij aanwezig zijn bij de première van Cas de Ranger. Op haar blog kun je ook mijn review daarvan lezen. De reactie van Luca toen ik vertelde dat wij mochten gaan was echt onbetaalbaar. Hij vond het zo geweldig. Elke dag vertelde hij hoeveel nachtjes we nog moesten slapen tot we gingen. Ik had stiekem wel mijn twijfels, want Nola ging mee. Niet dat Nola zo vervelend is, maar ze is klein, jong en zat niet helemaal lekker in haar vel. Hoe het ons beviel met een peuter en een kleuter in de Julianatoren lezen jullie vandaag.

Hallo Cas de Ranger!

Er is een nieuw personage in de Julianatoren gekomen. Naast Jul, Julia, meneer Kaasschaaf en mevrouw Suikerspin is er nu ook Cas de Ranger. Je raad het misschien al, hij is een echte Ranger. Dol op dieren en de natuur. Cas heeft zijn eigen live show in het park (kijk op de borden voor de tijden) en daarnaast heb je ook nog de experiënce. Niet alleen op het park kun je genieten van Cas de Ranger, ook thuis kun je samen met hem avonturen beleven door de filmpjes op youtube.

julianatoren cas de ranger

Wat hebben wij gedaan?

Toen we aankwamen bij het park miezerde het wat. Maar daar lieten wij ons niet door tegen houden. Bij de ingang kregen we wat informatie, een bandje voor toegang en de kinderen een hele leuke goodiebag. We liepen direct door naar het picknickbos, waar de live shows van Cas de Ranger te zien zijn. We mochten een live show bijwonen en daarna door naar de experience. Helaas begon het steeds harder te regenen. We zijn toen snel naar binnen gegaan om te lunchen en zo konden de kinderen droog spelen. Na het eten, toen het droog was, hebben we nog een aantal attracties bezocht. De safari en achtbaan waren favoriet!

julianatoren cas de ranger

Lees ook over de AFAS sprookjesweken bij de julianatoren. 

Is de Julianatoren leuk voor een peuter?

Luca was al eens geweest toen hij twee was geworden. Toen bleek het al een succes. Toch had ik bij Nola wat mijn twijfels. Ze is wat klein en ik was bang dat er weinig leuks te doen was voor haar. Boy I was wrong! Ze vond het geweldig. Rijden op het paard, in de safari auto met haar vriendje, in de draaimolen, in het piratenschip met mij en Luca en in de muisjes. Het kon haar niet gek en snel genoeg gaan. Wat heeft zij het leuk gehad. Tussen door lekker eten en alles maar in zich op nemen. Stilzitten was er bijna niet bij. Rond half 4 merkten we dat bij haar de pap op was. Nog een laatste attractie en rond 4 uur zijn we naar huis gegaan.

julianatoren in het park

En Cas de Ranger dan?

Vergeet ik helemaal Cas nog even te noemen. Nola was ook bij de live show. Het duurde een klein beetje te lang voor haar, dus Mark is op een gegeven moment met haar het park in gegaan. Maar toen ze er wel bij was vond ze het geweldig. Keihard mee roepen als Cas een vraag stelde. Vinger opsteken als hij hulp nodig had. Met mooi weer (of eigenlijk geen regen, dat is al fijn) denk ik dat zij de experience ook erg leuk had gevonden. Toen we naar huis gingen moest ze heel hard huilen. Dus ik denk dat wij nog wel een keer er naartoe zullen gaan deze zomer.

julianatoren in het park julianatoren goodiebag

Zijn jullie in de meivakantie naar de Julianatoren geweest?

julianatoren presenteert Cas de Ranger. Een educatieve liveshow en experience zodat je zelf een echte ranger kunt worden. Lees nu wat wij van Cas de ranger vinden en of het park leuk is voor een 2 jarige kleine peuter.

1 thought on “De Julianatoren met peuter, kleuter en Cas de Ranger

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: