Hallo maandag! De vakantie is weer voorbij dus we gaan weer ons ritme oppakken. Ook met bloggen hoop ik weer volop aan de gang te gaan. Ik heb achter de schermen wel het een en ander gedaan, maar dat is vaak zo ‘onzichtbaar’. Ach, het moet ook gebeuren. Zo kunnen jullie nu de privacyverklaring lezen bijvoorbeeld. Maar goed, de foto’s van afgelopen twee weken zijn natuurlijk veel leuker. Kijken jullie mee naar onze vakantie?

maandag 30 april

Yes het is tijd om naar de Julianatoren te gaan. De kinderen hebben er zo veel zin in. Deze week kunnen jullie er meer over lezen. We hebben, ondanks de regen, een geweldige dag gehad.

dagboek julianatoren

Dinsdag 1 mei

dagboek sporten

Ik start de dag in de sportschool. Vandaag lukt het dus dan ga ik ook maar gewoon. De rest van de vakantie komt er niets van ivm werk en de kinderen dus dan heb ik deze maar gehad.dagboek pet cas

Nola en Luca zijn dol op de spullen die ze gister kregen bij de Julianatoren. De pet dragen ze bijna elke dag wel.dagboek ontbijt pakket

Er wordt een pakketje gebracht. Jammie! We hebben er al wat lekkers mee gemaakt. Dat laat ik jullie binnenkort zien. dagboek nola slapen

Mark is werken en Luca was al bij opa. Ik ga er met Nola ook heen. Ze is erg moe en valt bij mij in slaap. dagboek knie kapot

Al ik haar klaar maak om naar bed te gaan zie ik dit. Dat ziet er niet goed uit. De dag erna gaan we naar de dokter. Deze denk dat het ontstoken is. dagboek suikerspin

Ik sluit de dag af met suikerspin. Jammie!

Woensdag 2 mei

dagboek slapen

Meisje is niet zo lekker. We moesten hier bijna weg en ze was in slaap gevallen. Arm ding.dagboek spoorwegmuseum

Luca merkte daar niets van, hij was een dagje met mijn vader op stap. Ze zijn met de trein naar het spoorwegmuseum geweest. dagboek hemelvaart

Ik zet alles klaar voor hemelvaart. Dat is pas een week later, maar zo kunnen we er lang van genieten. Natuurlijk ook extra lang mee spelen en vragen beantwoorden.

Donderdag 3 mei

dagboek ontbijtje

Ik start vandaag met dit ontbijtje. Hij ziet er net zo lekker uit als dat hij smaakte. Jammie!dagboek huisarts

Met Nola ga ik toch nog even terug naar de huisarts. Ik moest het zelf nog opnieuw verbinden maar het verband zit al weer vast geplakt terwijl ik dacht dat dat niet moest kunnen. We krijgen nu alleen een pleister erop zodat het goed kan luchten ook. En dat doet het gelukkig. Het is nu bijna over.dagboek leesvoer gekregen

Dit boek viel vandaag op de mat. Ik kreeg het van de uitgeverij. Binnenkort een recensie hierover.

Vrijdag 4 mei

dagboek leeuw in het water

In de ochtend ga ik met de kinderen naar mijn moeder. ’s middags gaan we gezellig naar de dierentuin. Een leeuw in het water komt bijna nooit voor. Maar nu zag hij een dode vis drijven waar de mensen staan. Die lust hij wel. Totdat hij een stroomdraad tegen komt en snel het water weer uit gaat.
dagboek doolhof

Samen met de kinderen ga ik nog even door het doolhof. Ze kennen de weg al uit hun hoofd, zo vaak lopen ze daar.dagboek kamer pimpen

Al verrassing voor Luca hang ik deze plaat op op zijn kamer. Ik kreeg deze toegestuurd. Binnenkort meer hierover in een real roomtour.

Zaterdag 5 mei

dagboek heerlijk weertje

Wat een heerlijk weer is het toch. Dat mag van mij wel de hele zomer zo blijven. We genieten er volop van met z’n allen. dagboek tuin opknappen

Het is dan wel bevrijdingsdag, maar wij gaan in de tuin aan de slag. We willen wat dingen anders dus dat doen we maar meteen. dagboek pakketje

Er komt ook nog een pakketje ’s avonds binnen. Hij was erg goed verpakt. Zoek het cadeautje.

Zondag 6 mei

Luca is gister naar opa gegaan om daar te logeren, Mark gaat naar voetbal en ik met Nola naar mijn ouders. Al zijn we eerst nog even naar de lentefair geweest om fudge te halen haha. Daarna met mijn ouders langs mijn oma, de steen ligt nu op het graf. Een mooie gezicht vind ik en fijn dat hij weer terug is.
dagboek 3 generaties

Drie generaties, dat waren er eerst nog vier. Fijn dat we die foto met mijn oma hebben gemaakt toen Nola net geboren was. Helaas niet later nog een keer gedaan, maar we hebben in ieder geval een foto. dagboek Nola bij oma

Ik maak ook nog deze foto. Mijn droppie. Als ik mijn telefoon pak om een foto te maken zegt ze als ‘chees!’ en lacht dan zo gemaakt. Dus meestal maak ik daarna ook nog een foto (of 20) en daar zat deze ook tussen. Zo cute!

Maandag 7 mei

dagboek buitenspelen

We spelen lekker de hele dag buiten. Eigenlijk is dit wat we het grootste deel van de vakantie hebben gedaan. Heerlijk!knetteren en knallen proefje duploblokje

In de avond doe ik nog een proefje met Luca. Deze week komt de recensie van dit boek online.

Dinsdag 8 mei

dagboek ijsje eten

In de ochtend is Mark weer werken en wij gaan naar de bieb. Als Mark thuis is ga ik met Nola gezellig een ijsje eten. Ze vind het echt geweldig en geniet enorm. Ze luistert super goed en het was gewoon een heerlijk moment samen. dagboek nola zonnebril van mama

Als we weer thuis zijn wil ze mijn zonnebril op. Veel te groot haha. Misschien toch eens een zonnebril voor haar kopen.

Woensdag 9 mei

dagboek lezen in de trein

Ik heb de kinderen bij opa gebracht voor een nachtje logeren en ga met de trein naar Arnhem. Daar ga ik naar Mark om hem op te halen.dagboek wachten in de zon

Wachten in de zon is geen straf. Heerlijk zo. Ik had me nog even ingesmeerd en kon heerlijk genieten van de warmte en alle mensen die langs kwamen.eten bij zoet & zout

In Eindhoven besluiten we te gaan zitten bij Zoet en Zout. Heerlijk daar. We dronken wat en besloten ook meteen een hapje te eten. Ik nam deze lasagne, hij was heerlijk en super warm. dagboek hotelkamer inntel hotel eindhoven

We sliepen bij inntel hotel in Eindhoven. Mark zou eigenlijk om 19.00 gaan hardlopen maar dat is verzet door een rechtzaak. Helaas. Maar hier hebben we toch wel erg van genoten.

Donderdag 10 mei

dagboek hotelontbijt

Ik word om 8 uur wakker en dan gaan we heerlijk ontbijten. Ik hou echt van zoet dus kan hier wel aan wennen. Elke ochtend please! Daarna gaan we nog even relaxen en dan naar huis. Mark moet in de middag gewoon werken. Ik haal de kinderen op bij opa en eet daar meteen mee in de avond. Gezellig!

Vrijdag 11 mei

Ik maak helemaal geen foto’s deze dag. Wel vind ik deze foto terug die Luca maakte. Dat krijg je als ze je telefoon lenen haha. En een schik dat hij had. Mark was in de ochtend werken en ik ging met de kinderen naar de bieb. Daar kwam ook een vriendin met haar kinderen. Altijd erg gezellig. Verder hebben we het rustig aan gedaan want Mark en ik zijn niet helemaal fit. We sloten de vakantie wel af bij de Mcdonalds. De kinderen vonden het geweldig. Die snoetjes, daar doe je het voor.

Het is nu zaterdag als ik dit dagboek maak. Vandaag is het niet veel beter gesteld met Mark dus ik vermaak de kinderen. Boodschappen doen, in de tuin spelen en naar de lentemarkt bij de kinderboerderij. Super leuk om daar weer naar toe te gaan. Ik zag studio sprankel ook dus dat was extra leuk. Morgen is het moederdag. We hebben niet echt plannen, ik ga even langs mijn moeder met de kinderen en verder doen we het heel rustig aan. Hoe was jullie moederdag?

 

1 thought on “Dagboek XL #15: zon, nachtje weg en proefjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: