Fijne moederdag lieve volgers! Hoe was de start van jullie dag? Overweldigd met zelfgemaakte cadeautjes en ontbijt op bed? Wij hebben juist besloten er niet te veel aan te doen. Maar ik vind het wel leuk om een van jullie blij te maken met een leuk extra cadeau. In deze blog lees je meer over wat je kunt winnen, wat een bloghop is en naar wie je toe kunt gaan. Doe je ook mee?

Wat is een bloghop?

Een bloghop is een soort ketting waarmee je allemaal blogs kunt leren kennen. Wie weet kom je super leuke nieuwe blogs tegen. Als je mijn vaste bezoeker bent begin je vast bij mijn blog. Ik vertel dan wat over mijzelf en wat je hier kunt winnen. Want het leuke aan een bloghop is, dat er voor jullie leuke prijzen te winnen zijn. Aan het eind van deze blog vertel ik je wat je bij mij kunt winnen. Daarna kun je door naar de volgende blog waar je weer aan een leuke winactie mee kunt doen. Als je dan uiteindelijk weer op mijn blog komt (als je hier bent begonnen) ben je helemaal rond geweest. Dit keer doen er nog 23 andere bloggers mee dus er zal vast een prijs tussen zitten die je super leuk vind. Heel veel succes als je mee doet met de winacties.

Wie ben ik?

Nou, hoi dus! Ik ben Minke, 28 jaar (januari 1990 voor als je dit later leest haha) en samen met de meest leuke en geweldige man. Samen hebben we twee schatten van kinderen die mijn grootste inspiratiebron zijn voor mijn blog. Ik werk niet zodat ik voor de kinderen kan zorgen (en wat extra energie kan sparen door mijn cvs). Ik blog hier, op www.puurjael.nl, over geloof, kids en liefde. Dat zijn de belangrijkste waarden in mijn leven. Ik hoop voor iedereen wat leuks te plaatsen op mijn blog. Je zult vast niet alle artikelen leuk vinden, maar er zit hopelijk iets tussen wat je wel aanspreekt.

Dit zijn nu mijn best gelezen blogs, misschien ook leuk voor jou!

Waar kom je vandaan en waar ga je naar toe?

Ben je niet bij mij begonnen dan kom je als het goed is bij Nathalie van volgmama vandaan. Ze schreef een fijne blog over de zonnebrandcrème van de action en een leuke snelle DIY van het keukentje van IKEA. Dat is natuurlijk niet het enige dus neem zeker even een kijkje op haar blog. Bedankt voor het doorsturen Nathalie! Als je zo hebt mee gedaan met de winactie mag je door naar de blog van mijn blogvriendinnetje Marieke van babybanjo. Ze schrijft over haar leven en het moederschap. Zoek je nog tips voor de bbq? Zij heeft er een leuke blog over geschreven. Ook heeft ze een geweldige tip voor een weekend weg met het hele gezin. Neem ook op deze blog zeker even een kijkje. Natuurlijk ook voor de winactie die zij heeft!

Wat kun je winnen op mamaminke?

Op deze moederdag vind ik het leuk iets speciaal voor jou weg te geven. Misschien niet helemaal meer geschikt voor jou omdat je al wat oudere kinderen hebt, maar dan kun je het wellicht doorgeven. Je kunt namelijk het kraamjournal winnen van Danielle Koudijs. Ik schreef er al eerder een recensie. Een must have voor ietdere mama (to be)!

Wat moet je doen om te kunnen winnen? Niet zo veel hoor. Lees wel even mijn privacyverklaring en de disclaimer over de winacties en de gegevens die ik krijg om de prijs naar je op te sturen.

kraamjournal inkijk

 1. Laat een reactie achter waarin je aangeeft dat je mee wilt doen.
 2. Like mijn facebook pagina
 3. Ik zou het leuk vinden als je ook mijn instagram volgt.

Je kunt mee doen tot en met 27 mei 2018. De winnaar krijgt zo snel mogelijk mail van mij. Reageer je niet binnen 48 uur dan ben ik genoodzaakt een andere winnaar te kiezen.

Heel veel plezier met deze bloghop en succes met alle winacties!

37 thoughts on “Moederdag bloghop 2018

 1. Wat een leuk idee! Er zit familieuitbreiding bij mijn broertje aan te komen. Heel graag dus voor hun! Ik ben fan op facebook geworden hoor, gezellig.

 2. Vorige week afscheid genomen van de kraamhulp dus misschien dat ik het kraamhjournal nog kan invullen en anders geef ik het cadeau aan mijn zusje die eind augustus het kraambed weer In mag ??

 3. Mijn kinderen zijn inderdaad al wat groter, maar op mijn werk worden regelmatig kindjes geboren. Zou een geweldig leuk cadeautje zijn.

 4. Leuk
  Ik ben een mommy tot be en maak hier graag kans op lijkt me echt fijn
  Ook erg leuk om jou blog te leren kennen zo via de bloghop

 5. Wat een prachtig boek.
  Kan ik mooi cadeau doen aan een vriendin ( vroeger buurmeisje), die in verwachting is.
  Ik heb alleen geen Facebook en Instagram, maar heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Hoop mee te mogen doen.

 6. Wat een mooie prijs geef je weg, heb hem al vaker langs weer komen, prachtig! Ik hop weer verder, de prijs gun ik een ander, ik heb op dit moment niemand aan wie ik hem zou kunnen geven 🙂

 7. Wat een tof boek lijkt me dit!
  Wat ik echt gemist heb tijdens mijn kraamweek is RUST!!
  Dat wil ik dit keer toch echt anders gaan doen. Ik blijf de hele week in BED!! (Denk ik hahahaha)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: