De herfst is net aangebroken, sinterklaas moet nog komen en ik ben al weer kerst inkopen gaan doen. Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn toch? In ieder geval heb ik wat leuks gevonden om zelf kaarten te maken, met de nieuwe stansmachine die ik van de action heb. En iets leuks voor een project van studio sprankel die deze week online komt. Nu ben je vast ook nieuwsgierig? Hieronder vind je de video.

Leuk dat jullie hebben gekeken naar de shoplog van de action. Maak jij wel eens zelf (kerst)kaarten? Kijk ook eens op instagram voor hele leuke accounts met super creatieve ideeën. Leuk om daar eens wat over te lezen? Laat het vooral in een reactie weten.  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je liever niet dat er cookies worden geplaatst om je bezoek te registreren dan kun je dat hier uitschakelen. Het registreren van je bezoek helpt mij om te kijken hoeveel bezoekers er op mijn blog komen. Zo kan ik ook leuke acties voor jullie regelen. Je helpt mij dus enorm om hem aan te laten staan. Click here to opt-out.
%d bloggers liken dit: